RTX 3070 Ti R5 5600X sisteme güç kaynağı önerisi

Bütçe
2000-2500

AFDemir

Hectopat
Selam.

Zotac AMP holo RTX 3070 Ti ekran kartı ve R5 5600X işlemci kullanmaktayım. Güncel kullandığım güç kaynağı eski PC kasam olan Zalman Z3 Plus kasasının içinden çıkan 600W'lık güç kaynağı. Ancak yaklaşık 8-9 sene geçtikten sonra artık güç kaynağından ses gelmeye başladı ve değiştirmeyi düşünüyorum.

Sizlerden bu bileşenlere uygun olacak ve bütçeyi çok zorlamayacak güvenilir güç kaynağı önerilerini beklemekteyim. Hatta söylediklerinize göre bugün içerisinde siparişi vereceğim.

Şimdiden teşekkür ederim.

@AFDemir PSU güzel fakat 2300 TL vermem şu an. 2500'e 850W Gold PSU bulmak mümkün. Cool Zero iyidir.

Markaya para vermek yerine daha uyguna güzel bir PSU alabileceksem tabii ki tercih edebilirim bunu. Gürültüsüz ve güvenilir olması yeterli benim için şu anlık.

Uygundur diyorsanız Sharkoon sipariş veriyorum ? Rahatsız edici coil whine ve fan gürültüsü olmadığı sürece benim için tamamdır

Son düzenleme:
@AFDemir 0 RPM özelliği mevcut, belli bir yüke kadar fan çalıştırmıyor.

Fakat RM750X alırdım ben.

Tamamdır RMx alıyorum o zaman acaba beyaz kablolar çok sırıtır mı siyah kasa içerisinde? Bir de Sinerji en uygun fiyatlı satıyor şu an. Oradan alışveriş yaptınız mı önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…