Zotac AMP holo RTX 3070 Ti ekran kartı ve R5 5600X işlemci kullanmaktayım. Güncel kullandığım güç kaynağı eski PC kasam olan Zalman Z3 Plus kasasının içinden çıkan 600W'lık güç kaynağı. Ancak yaklaşık 8-9 sene geçtikten sonra artık güç kaynağından ses gelmeye başladı ve değiştirmeyi düşünüyorum.
Sizlerden bu bileşenlere uygun olacak ve bütçeyi çok zorlamayacak güvenilir güç kaynağı önerilerini beklemekteyim. Hatta söylediklerinize göre bugün içerisinde siparişi vereceğim.
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sharkoon SS-COOLZERO-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Corsair 750W RMx White 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Markaya para vermek yerine daha uyguna güzel bir PSU alabileceksem tabii ki tercih edebilirim bunu. Gürültüsüz ve güvenilir olması yeterli benim için şu anlık.
Corsair 750W RMx White 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Tamamdır RMx alıyorum o zaman acaba beyaz kablolar çok sırıtır mı siyah kasa içerisinde? Bir de Sinerji en uygun fiyatlı satıyor şu an. Oradan alışveriş yaptınız mı önerir misiniz?