RTX 3070 Ti sistem nasıl?

Dostum ismini benimle paylaşır mısın?

İstemiyorsan sıkıntı yok biraz daha samimi konuşacaktım sadece.

En başta eski soketten bir sistem toplamışsın keşke öyle yapmasaydın 12. ya da 13. Nesil'li bir sistem daha iyi olurdu bir de 3070 Ti yerine en az AMD tarafında RX6800 NVIDIA tarafında ise 3080 alsan daha iyi olur.

Dostum açıkçası benim istediğim sistem tam olarak fiyat/performans değil isteseydim eğer bu bütçeye bulurdum güzel performanslı çok ta kaliteli olmayan bi sistem alıp işime bakardım, ama ben MSI kalitesine güvenerek ve görüntüye önem vererek bu parçaları seçtim şimdi senden ricam bana 12. ve ya 13. nesil bir işlemci ve buna uyumlu ddr4 bir anakart önermen eğer aşırı aşırı gerekmiyorsa ekran kartını değiştirmeyi de düşünmüyorum.

En başta eski soketten bir sistem toplamışsın keşke öyle yapmasaydın 12. ya da 13. Nesil'li bir sistem daha iyi olurdu bir de 3070 Ti yerine en az AMD tarafında RX6800 NVIDIA tarafında ise 3080 alsan daha iyi olur.
Bu arada anakart MSI olsun ki sistemle uyumlu çalışsın.

Son düzenleme:

13. Nesil için Z790 gerekmez mi?

Bir de yukarıdaki sistem ile MSI MAG Z790 Tomahawk uyumlu mudur ?

Son düzenleme:
13. Nesil için Z790 gerekmez mi?

Bir de yukarıdaki sistem ile MSI MAG Z790 Tomahawk uyumlu mudur?

Evet hocam bütçe yetmez diye Z690 atmıştım uyumludur tabii ki alabilirsiniz.

Dediğim gibi görüntü benim için önemli o yüzden bunu seçtim ama daha araştıracağım tabii ki

MSI MPG Velox 100R
MSI MAG Z790 Tomahawk DDR4
MSI Ventus 3070 Tİ
MSI MPG Coreliquid K240
MSI Spatium M470 1TB
MSI MPG A750GF ve ya A850GF
İntel İ5 13600KF
Corsair Vengeance RGB PRO ve ya RGB RS DDR4
Tekrar değerlendirir misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…