RTX 3070 Ti sistem vs RTX 4060 Ti sistem

Olur. 1080'nin en az 2-3 yıl gideri var.

İşlemciyi GTX 1080'i aldıktan sonra almayı düşünüyorum da. (1-2 hafta sürebilir.) Tam kutulu + fanlı olmasını istiyorum. 7400 TL civarına da var fakat bilemedim hangisinden alacağımı. Çoğunda fan yok yazıyor. Normalde kutunun içinde mi fan çıkmıyor. Anlamadım. Maksat işlemci pahalı olduğu için 300-400 TL için güvenilir, sağlam yerden almak istiyorum. Amazon'a baktığımda orada da stokta 1 Adet kaldığı için bitebilir. ( Teknobiyotik'den tedarik ediyorlarmış.) Teknobiyotik sitesinde de stok fan yok yazıyor. Tray işlemci olmasını istemiyorum. Hangisi tam kutulu + fanlı açılmamış tam ürün satıyor? (300-400 TL fiyat farkı olsa bile daha güvenli ve sağlam yerden satın almak istiyorum.)

Son düzenleme:
bende 35 k ya bi sistem almak istiyorum anlayan biri yardımcı olursa çok iyi olur

Hazır olur toplama olur fakr etmez ama her şey dahil monitör klavye maıse 41 k 42 k olabilir.

kaç tl ye denk geliyo tam olarak

bide ram yok galiba

Kaç TL'ye denk geliyor tam olarak.

Bir de RAM yok galiba.

44-45k fazla gelirse böyle yapabilirsiniz.

bide ram yok galiba
Linkler karışmış düzelttim.

44 k çok aşıyo ya 42 bile zor yaoabiliyom

R7 5700X i almaya karar verdim. Acaba şimdi hemen alayı mı? Yoksa askeri ücret zammından sonramı alayım? Ani düşüş veya yükseliş olur mu bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…