RTX 3070 Ti sistemde darboğaz olur mu?

el.turko

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 5600 ve RTX 3070 Ti bir sistem alıyorum bu işlemciyle 1080p veya 2K'da darboğaz olur mu bazı kişiler olur bazı kişiler olmaz diyor kafam çok karıştı ayrıca darboğaz olursa da işlemcinin yetmemesinden dolayı mı yoksa RTX 3070 Ti'nin 4K bir ekran kartı olmasından dolayı mı olur cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

AMD sistem'i alabilirsiniz bence hocam. Ama 1080p'de darboğaz olur muhtemelen. 2k kullanırsanız darboğaz olacağını düşünmüyorum.

AMD sistem'i alabilirsiniz bence hocam. Ama 1080p'de darboğaz olur muhtemelen. 2k kullanırsanız darboğaz olacağını düşünmüyorum.
hocam çok olurmu 1080pde

hocam çok olurmu 1080pde
yani sizin dediğinize göre intel 12400f ile eşdeğerse intelde alsam darboğaz olur 1080pde ama herkes olsa dahi çok az olur diyorlar bence ryzen daha mantıklı zaten 2k monitörüm var sadece kartın ömrünü uzatmak için 1080p oynayabilirim o yüzden soruyom

@messinicocugu

hocam tıkandım yardım edinn

Hocam ryzen almanız daha mantıklı olur evet.

Darboğaz hakkında kesin bir şey söyleyemem hocam ama bana biraz rahatsız edecek derecede olur gibi geliyor tabii ki benden daha iyi bilen vardır. Araştırın bence birazcık daha.

Olmaz hocam 5600/x ve 12400F 1080P'de 3070 Ti'a kadar besliyor.
hocam sistem nasıl sizce bence mükemmel her şey full asus monitörüde aldım 2k asus 165 hz monitör full asus yaptım sistemi

araştırdımda çok az kişi olur diyor

Olmaz hocam 5600/x ve 12400F 1080P'de 3070 Ti'a kadar besliyor.
3070ti 1080p'de hiç olmuyor mu hocam? 6/12 işlemci yani ben olucağını düşünmüştüm.

Sistem güzel sistem hocam. Aldığım zaman biraz daha bütçem olsa bende bunu alırdım.

3070 Ti'da olmuyor mu hocam? 6/12 işlemci yani ben olacağını düşünmüştüm.

Yok hocam testlerde bakabilirsiniz besliyor 3080 de bile Ultra ayarlarda ufak bir darboğaz yapıyor iki işlemci 3080 de bile çok sorun olacak bir darboğaz olmuyor.

Güzel sistem hocam alınabilir.

3070ti 1080p'de hiç olmuyor mu hocam? 6/12 işlemci yani ben olucağını düşünmüştüm.

Sistem güzel sistem hocam. Aldığım zaman biraz daha bütçem olsa bende bunu alırdım.
hocam her parçasını tek tek araştırdım ekran kartına diyecek yok zaten kasa mükemmel kasa 3 tane radyatör destekliyormuş anakart 4400 mhz vs.. kısacası full asus bir sisteme göre fiyat iyi geldi bana

Yok hocam testlerde bakabilirsiniz besliyor 3080 de bile Ultra ayarlarda ufak bir darboğaz yapıyor iki işlemci 3080 de bile çok sorun olacak bir darboğaz olmuyor.

Güzel sistem hocam alınabilir.
hocam ilerde ryzen 7 serilerinden işlemci takılabilir değilmi anakarta?

hocam her parçasını tek tek araştırdım ekran kartına diyecek yok zaten kasa mükemmel kasa 3 tane radyatör destekliyormuş anakart 4400 mhz vs.. kısacası full asus bir sisteme göre fiyat iyi geldi bana
Evet hocam bence de güzel bulmuşsunuz sistemi. Ama 500gb ssd yeterli olmayacaktır ileride 1tb hard disk ya da bütçeniz varsa sata ssd alabilirsiniz.

Evet hocam bence de güzel bulmuşsunuz sistemi. Ama 500gb ssd yeterli olmayacaktır ileride 1tb hard disk ya da bütçeniz varsa sata ssd alabilirsiniz.
500 gb hdd var onuda ilave edicem dosyaları vs hdd atıcam oyundur işletim sistemi vs ssd koyucam bu arada düşüncelerini paylaştığınız için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…