SerdaR18 Megapat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 5 Aralık 2022 #1 RAM 32gb ddr4 3200 Mhz cl16 Ekran kartı RTX 3070 Ti Anakart Msı x570 gaming carbon pro wifi İşlemci Ryzen5 3600 Herkese hayırlı geceler; Steam üzerinden Dead Space 3 oyunu yükledim. Oyunu açmak istediğimde hiçbir tepki vermiyor. Hata raporunu ekte paylaşıyorum. Cihazım Windows 11 Pro. Yüklü. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Herkese hayırlı geceler; Steam üzerinden Dead Space 3 oyunu yükledim. Oyunu açmak istediğimde hiçbir tepki vermiyor. Hata raporunu ekte paylaşıyorum. Cihazım Windows 11 Pro. Yüklü. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Microsoft OneDrive 1drv.ms
Çözüm wanetage 5 Aralık 2022 Raporunuzu incelediğimde oyununuz RivaTuner kaynaklı açılmıyor gibi duruyor. Kapatın deneyin.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.560 Makaleler 15 Çözümler 723 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2022 #2 Raporunuzu incelediğimde oyununuz RivaTuner kaynaklı açılmıyor gibi duruyor. Kapatın deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS SerdaR18 Megapat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 101 Çözümler 2 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem 5 Aralık 2022 #3 wanetage dedi: Raporunuzu incelediğimde oyununuz RivaTuner kaynaklı açılmıyor gibi duruyor. Kapatın deneyin. Genişletmek için tıkla... Siz süpersiniz çok teşekkür ederim. Oyunum açıldı. Artı 0 Eksi
wanetage dedi: Raporunuzu incelediğimde oyununuz RivaTuner kaynaklı açılmıyor gibi duruyor. Kapatın deneyin. Genişletmek için tıkla... Siz süpersiniz çok teşekkür ederim. Oyunum açıldı.