A Averd Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #1 Merhaba ben Fortnite ve Hitman 3'te drop yaşıyorum ve driverim güncel. Oyunları SSD'de oynuyorum. Oyun dosyalarını doğruladım her şeyi yaptım fakat drop yaşıyorum. Fortnite'ta drop son gelen Fortnite güncellemesinden sonra başladı. ASUS ROG STRIX 3070 Ti i7-11700K 16 GB RAM ASUS TUF Z590 Plus Wi-Fi anakart 512 GB SSD ASUS ROG Rjyuin 240mm
Merhaba ben Fortnite ve Hitman 3'te drop yaşıyorum ve driverim güncel. Oyunları SSD'de oynuyorum. Oyun dosyalarını doğruladım her şeyi yaptım fakat drop yaşıyorum. Fortnite'ta drop son gelen Fortnite güncellemesinden sonra başladı. ASUS ROG STRIX 3070 Ti i7-11700K 16 GB RAM ASUS TUF Z590 Plus Wi-Fi anakart 512 GB SSD ASUS ROG Rjyuin 240mm
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #2 O zaman oyundan kaynaklı olabilir, eğer Laptop'tan oynuyorsanız sıcaklık değerlerine bakmanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
O zaman oyundan kaynaklı olabilir, eğer Laptop'tan oynuyorsanız sıcaklık değerlerine bakmanızı tavsiye ederim.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #3 Bir ihtimal SSD'de sorun olmuş olabilir SSD sağlığını kontrol edin. Artı 0 Eksi
KS KS A Averd Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #4 BySkrix dedi: O zaman oyundan kaynaklı olabilir, eğer Laptop'tan oynuyorsanız sıcaklık değerlerine bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Masaüstü Artı 0 Eksi
BySkrix dedi: O zaman oyundan kaynaklı olabilir, eğer Laptop'tan oynuyorsanız sıcaklık değerlerine bakmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Masaüstü
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #5 Averd dedi: Masaüstü Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal oyundan kaynaklıdır. Artı 0 Eksi
KS KS A Averd Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #6 ArthurMorgan33 dedi: Bir ihtimal SSD'de sorun olmuş olabilir SSD sağlığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok BySkrix dedi: Büyük ihtimal oyundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Umarım Averd dedi: SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok Umarım Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerek Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Bir ihtimal SSD'de sorun olmuş olabilir SSD sağlığını kontrol edin. Genişletmek için tıkla... SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok BySkrix dedi: Büyük ihtimal oyundan kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Umarım Averd dedi: SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok Umarım Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam gerek
B BySkrix Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #7 Averd dedi: SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok Umarım Peki ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Warzone'da drop sorunu yoksa o zaman %99 oyundan kaynaklanıyor, sizin çok yapacağınız birşey yok oyunun yapımcılarının bu sorunu düzeltmesi gerek. Artı 0 Eksi
Averd dedi: SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok Umarım Peki ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Warzone'da drop sorunu yoksa o zaman %99 oyundan kaynaklanıyor, sizin çok yapacağınız birşey yok oyunun yapımcılarının bu sorunu düzeltmesi gerek.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #8 Averd dedi: SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok. Umarım. Peki ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hitman 3dee neden olduğunu anlamadım oyun son sürüm mü? Artı 0 Eksi
Averd dedi: SSD de Warzone de yüklü fakat Warzone de drop sıkıntısı yok. Umarım. Peki ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Hitman 3dee neden olduğunu anlamadım oyun son sürüm mü?
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.702 Makaleler 6 Çözümler 551 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 2 Ağustos 2021 #9 Başka oyunlarda sorun olmuyor da sadece bu oyunlarda sorun varsa oyun kaynaklı olma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
KS KS A Averd Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #10 ArthurMorgan33 dedi: Hitman 3dee neden olduğunu anlamadım oyun son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 dedi: Hitman 3dee neden olduğunu anlamadım oyun son sürüm mü? Genişletmek için tıkla... evet