Çözüldü RTX 3070 Ti sistemde Warzone 3 Micro takılıyor

• Konuyu başlatan Nikto
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 424
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nikto

Hectopat
Sistem bilgileri.

AMD Ryzen 5700x3D.
RTX 3070 Ti.
32 GB RAM.
512 GB SSD.

Oyunu FHD olarak oynuyordum daha önce. 1 hafta önce 2K monitör kullanmaya başladım fakat minik minik oyunda takılmalar yaşamaktayım. Aldığım FPS'ler 140-150 civarında. Neden böyle bir şey olmuş olabilir? Çözümünü bir türlü bulamadım. Veya FHD'de de yapıyordu da ben mi fark edemedim bu sorunu? Değerli arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim onu yükleyeyim. Peki bu adaptive sync ayarı var monitörümde onun kapalı mı olması lazım ?
Yok hayır monitörünün teknolojisi o, muhtemelen internette bilgi kirliliğine denk geldin. Onu kapatmak anlamsız olur. Rica ederim

@Nikto DDU ile silip 566.14 geçiş yapın.
Gidip hemen hallet gel bekliyorum seni, düzelecek mi? Çünkü bende bu şekil düzelttim.

Peki o sürümü yükledikten sonra eğer ki düzelmezse ssd den kaynaklanır mı bu sorun ?
Senin sitemin yeni mi direkt 566.36 sürümüyle mi kullanmaya başladın. Öncesinde bu tarz sorun oluyor mudu? 566.36 Aralığın 4 ünde çıktı. Hala yeni güncelleme gelmedi.

Sen benim dediğimi yap düzelmezse buraya gel, bekliyorum diyorum . SSD yapmaz

Şuan yüklüyorum oyuna girip bilgilendireceğim

Sistemim yeni değil ben 566.36 yı yükleyeli fazla olmadı yani Ocak ayı içerisinde yükledim daha önce böyle bir sorun olup olmadığını bilemiyorum çünkü FHD de oynuyordum 2K ya geçtikten sonra bi anda gözüme çarptı.

Anladım dostum, iyi oyunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…