RTX 3070 Ti sisteme 380 Pro uyar mı?

Hocam ancak anakartın üzerine basınca 2 adet SSD yuvası olduğu ve bir adet PCI 3.0 bir adet PCI 4.0 yazıyor emin misiniz bilemedim ben?
Fazlasıyla eminim:

Hepinize teşekkür ederim sağolun arada stok bitince anakart vesaire değişiyor eskiden 980 pro uyuyordu 1 hafta öncesine kadar ancak şu an uymuyor her neyse artık stok bitince yeni anakart gelmesini beklerim ya da anakartı satıp başka alırım.

Uyumsuz diye bir şey yok, 980 Pro o anakartta çalışır ama tam hızına ulaşamaz o kadar. İlgili anakartta 970 EVO Plus ayarında kalacaktır.

Uyumsuz diye bir şey yok, 980 Pro o anakartta çalışır ama tam hızına ulaşamaz o kadar. İlgili anakartta 970 EVO Plus ayarında kalacaktır.
İşte tam performans demeye çalıştım kusura bakmayın peki hemen hemen aynı sistem özelliklerine sahip anakartı farklı bu sistemde tam performans çalışır mı 980 pro NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Evet, çalışır:

Teşekkür ederim hocam çok yardımcı oldunuz gerçekten 400 TL fiyat farkı var ama hem anakartı daha iyi hem de 430 TL değerinde USB WiFi adaptörü veriyorlar daha mantıklı oluyor bunu almak tekrardan yardımlarınız için çok teşekkür ederim iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…