Kendi kullandığım monitörü önerebilirim. MSI Optix G27CQ4 27" 1ms 165Hz.
Bana göre 2 eksisi, güç tüketimi B sınıfı ve adaptörü tuğla olması.Detaylı bilgi için resmi sitesi.
En ucuz LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GL83A 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.109,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Cooler Master 27" GM27-FQS 1ms 165hz HDMI,DisplayPort G-Sync-FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Hocam ben tam karar veremedim ama genellikle çoğu kişi 2K monitör almamı önermişti. Büyük ihtimal 2K oyun oynarım. Bu arada hocam sizce 2K 165Hz almak mı daha mantıklı yoksa 240-270Hz 1080p monitör almakmı. Genellikle yüksek grafikli oyunlar oynayacağım ama CS:GO'yuda çok oynadığım için karar veremedim.
Hocam ben tam karar veremedim ama genellikle çoğu kişi 2K monitör almamı önermişti. Büyük ihtimal 2K oyun oynarım. Bu arada hocam sizce 2K 165Hz almak mı daha mantıklı yoksa 240-270Hz 1080p monitör almakmı. Genellikle yüksek grafikli oyunlar oynayacağım ama CS:GO'yuda çok oynadığım için karar veremedim.