RTX 3070 Ti sürücüsü nasıl güncellenir?

İsa_00

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce AM5 işlemci anakart ve DDR5 RAM aldım kurulum yaptım. Ekran kartım 3070 Ti MSI suprimx. İşlemcim ise AMD Ryzen 7 7800 X3D.
Anakartım ise MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi, kasada anormal şeyler var da Aygıt Yöneticisi'ne baktığımda şu resmi gördüm. Birçok eski konuya baktım çözmeye çalıştım yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci modelini görmemiştim apuymuş. Muhtemelen işlemcinin grafik sürücüsü kurulu değil.
Hocam grafik sürücüsü kurulu olduğu için ekran kartını devre dışı bırakıyor herhalde.Yanlışmıyım acaba ?

Hocam grafik sürücüsü kurulu olduğu için ekran kartını devre dışı bırakıyor herhalde. Yanlış mıyım acaba?

Sistemin genel çalışmasında yavaşlık varsa dahili grafik sürücü kurulu olmadığı için yapar. Ancak oyunlarda vs. zaten dahiliyi değil hariciyi kullanması gerekir.

Sistemin genel çalışmasında yavaşlık varsa dahili grafik sürücü kurulu olmadığı için yapar. Ancak oyunlarda vs. zaten dahiliyi değil hariciyi kullanması gerekir.

Hocam resme şimdi biraz dikkatli baktım.

Sanırım ekran kartı hata vermemiş temel görüntü bağdaştırıcının yanında tek ünlem var yanlış mıyım?

Evet temel görüntü bağdaştırıcı hocam ekran kartında sorun yok.

Hocam resme şimdi biraz dikkatli baktım.

Eki Görüntüle 2308291

Sanırım ekran kartı hata vermemiş temel görüntü bağdaştırıcının yanında tek ünlem var yanlış mıyım?
Aslında vermiş ama hatayı veren rtx3070 değil. Windows update veya başka yollar ile dahili grafik işlemciyi kurun sonrasında orada Temel Görüntü Bağdaştırıcısı değil işlemcinin dahili grafik işlemcisinin adı görünecektir.

Hocam Driver Booster ile çözdüm sorunu teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…