RTX 3070 Ti ve 10400F darboğaz yapar mı?

Joni491

Hectopat
Daha fazla  
Şu an GTX 1660 kullanıyorum, RTX 3070'e geçeceğim fakat okuduğuma göre mönitor 1K olduğu için darboğaz oluyor, monitörü yeni aldığım için değiştirmek istemiyorum, işlemcim i5 10400F eğer işlemciyi değiştirirsem sorun düzelir mi?

Yapar ancak aman aman rahatsiz edecegini dusunmuyorum. Degistirene kadar idare eder.

3070 2K kartı. Ve evet darboğaz söz konusu. O işlemciyle en fazla RTX 3060/ 3060 Ti. Kullanmanızı öneririm.

Ben 10400F işlemci ile RX6900XT kullanıyorum. Pubg steam de bütün ayarlar ultra oynuyorum. Darboğaz oluyorsa bile minimal olduğu için rahatsızlık vermez.

Aşırı performans düşüşü yaşatacak kadar yapmaz ama %15 civarı yapar. Geleceğe yatırım olarak alabilirsiniz ileride işlemcinizide upgrade edersiniz.

3070'i ne kadara alacaksınız?

Monitörü değiştirebiliyorsan bence 2K ve üstü monitör mantıklı olur.

Korkma kardeşim o darboğazlar seni rahatsız etmeyecek. Bu bir toplum algısı sen kapılma böyle şeylere sistemi upgrade edebileceğin her saniye için istediğin ürünü al bir zararı yok. 20 FPS'in lafını hele hiç yapma alabiliyorsan al. Sonra işlemcini. Veya 2k monitör alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…