Şu an GTX 1660 kullanıyorum, RTX 3070'e geçeceğim fakat okuduğuma göre mönitor 1K olduğu için darboğaz oluyor, monitörü yeni aldığım için değiştirmek istemiyorum, işlemcim i5 10400F eğer işlemciyi değiştirirsem sorun düzelir mi?
Ben 10400F işlemci ile RX6900XT kullanıyorum. Pubg steam de bütün ayarlar ultra oynuyorum. Darboğaz oluyorsa bile minimal olduğu için rahatsızlık vermez.
Şu an GTX 1660 kullanıyorum, RTX 3070'e geçeceğim fakat okuduğuma göre mönitor 1K olduğu için darboğaz oluyor, monitörü yeni aldığım için değiştirmek istemiyorum, işlemcim i5 10400F eğer işlemciyi değiştirirsem sorun düzelir mi?
Korkma kardeşim o darboğazlar seni rahatsız etmeyecek. Bu bir toplum algısı sen kapılma böyle şeylere sistemi upgrade edebileceğin her saniye için istediğin ürünü al bir zararı yok. 20 FPS'in lafını hele hiç yapma alabiliyorsan al. Sonra işlemcini. Veya 2k monitör alırsın