K ktnogzkan Hectopat Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 74 28 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar birkaç tane laptop buldum ve hangisini alacağıma karar veremediğim için sizlere sormak istedim. Amazon.com.tr Eğer ki 3070 Ti olan Acer markasını alırsam 16 GB RAM takviyesi yapacağım ki Dual channel olsun. HP Victus 16-S0015NT Gaming Laptop (7Z586EA) Güçlü AMD işlemci, modern grafik kartı ve yüksek bellek kapasitesi ile en iyi oyun performansına ulaş. www.gaming.gen.tr Ya da HP Victus 16 almayı düşünüyorum. Dell Gaming G15 5530 Full HD Ubuntu Gaming Laptop Yepyeni ve modern bir tasarımda retrodan ilham alan renk seçenekleriyle tarzınızı teknolojinize taşıyın. www.gaming.gen.tr Ya da Dell'in bu modelini düşünüyorum bana fikir veya öneri verebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar birkaç tane laptop buldum ve hangisini alacağıma karar veremediğim için sizlere sormak istedim. Amazon.com.tr Eğer ki 3070 Ti olan Acer markasını alırsam 16 GB RAM takviyesi yapacağım ki Dual channel olsun. HP Victus 16-S0015NT Gaming Laptop (7Z586EA) Güçlü AMD işlemci, modern grafik kartı ve yüksek bellek kapasitesi ile en iyi oyun performansına ulaş. www.gaming.gen.tr Ya da HP Victus 16 almayı düşünüyorum. Dell Gaming G15 5530 Full HD Ubuntu Gaming Laptop Yepyeni ve modern bir tasarımda retrodan ilham alan renk seçenekleriyle tarzınızı teknolojinize taşıyın. www.gaming.gen.tr Ya da Dell'in bu modelini düşünüyorum bana fikir veya öneri verebilir misiniz?