RTX 3070 Ti vs RTX 4070 laptop

FlameoN

Megapat
Arkadaşlar dizüstü bir bilgisayar alacağım. Bu kadar bekleme sebebim yeni ekran kartlarının yayılmasıydı ancak kapıda çok büyük zamlar var. Geçen hafta 3070 Ti'lı laptop 48 bin TL idi şimdi 51 bin olmuş. Çok büyük bir sıkıntı var anlayacağınız ama bazı arkadaşlar 4000 serisini pek fazla önermiyor. O yüzden elimi de çabuk tutmak istiyorum bütçem maksimum 50.000 TL belki bin lira arttırabilirim ancak. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Zaman daralıyor. Tik tak…

3070 Ti'lı olan bilgisayarı alın gitsin.

Ben olsam 4070 modelini tercih ederim

Hocam almışken daha güçlü bir şey almak istiyorum çünkü bir daha güçlü bir bilgisayara erişmek mümkün olmayacak gibi. Tüm bütçemi kullanmak istiyorum.

Ben olsam 4070 modelini tercih ederim
Hocam HP Omen de korkutuyor açıkçası. Ekranda ışık süzmesi gibi birkaç problem gördüm.

Işık sızması her cihazda olabilir değişim alıyorlar olma durumunda zaten.

Işık sızması her cihazda olabilir değişim alıyorlar olma durumunda zaten.
RTX 4070’li HP Omen de tükenmiş zaten hocam. Bulabilirim inşallah.

El mahkum 3070TI olan laptopu alacağım muhtemelen. Zaten Lenovo ve HP arasında kalmıştım.

RTX 4070’li HP Omen de tükenmiş zaten hocam. Bulabilirim inşallah.

El mahkum 3070TI olan laptopu alacağım muhtemelen. Zaten Lenovo ve HP arasında kalmıştım.
Hocam ben olsam 4070 alırım dlss 3 teknolojisi gelecek için önemli şuan bile 50 küsür dlss 3 teknolojisini destekelyen oyunlar var piyasda gelecekte daha da artıcak bu teknoloji sayesinde daha çok performans alıcaksınız. cihazlar pahalı o yüzden elinizdeki bütçe ile ne kadar çok performans almanız önemli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda masaüstü pereformansı ortada laptoplarda da 5 10 fps farkı ile yüksek fps alırsınız, Birde 4000 serileri 3000 serilerine göre hem daha serin çalışıyorlar sebebi ise daha düşük wat ile daha fazla performans.

Son düzenleme:
Eğer stokta yakalarsam 4070 alacağım hocam. HP’nin stoklar tükenmiş. Çok beklemek de gelecekte üzebilir. Çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…