hanımeller Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #1 Zotac holoblack 3070 Ti'ım FurMark'da 10dakika 8X MSAA'da 81dereceyi gördü ama RDR 2 ultrada 75 üstüne çıkmadı. Normal mi? Termal macun bakımını yeni yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2024
Zotac holoblack 3070 Ti'ım FurMark'da 10dakika 8X MSAA'da 81dereceyi gördü ama RDR 2 ultrada 75 üstüne çıkmadı. Normal mi? Termal macun bakımını yeni yaptım.
Ivanov Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 506 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6650 XT RYZEN 5 5600 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #2 Birazcık fazla fakat bu sıcak havada normal. 85 dereceyi geçmediği sürece endişelenmeye gerek yok. Fan hızı otomatik ayarlı oluyor eğer fan %100 veya %80 üstü çalışmış olsa sıcaklık 75'i geçmez. MSI Afterburner programıyla ekran kartı fan hızını kontrol edebiliyorsunuz isterseniz deneyip test edin fakat çok fazla ses çıkartır.
Birazcık fazla fakat bu sıcak havada normal. 85 dereceyi geçmediği sürece endişelenmeye gerek yok. Fan hızı otomatik ayarlı oluyor eğer fan %100 veya %80 üstü çalışmış olsa sıcaklık 75'i geçmez. MSI Afterburner programıyla ekran kartı fan hızını kontrol edebiliyorsunuz isterseniz deneyip test edin fakat çok fazla ses çıkartır.
hanımeller Femtopat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #3 Ivanov dedi: Birazcık fazla fakat bu sıcak havada normal. 85 dereceyi geçmediği sürece endişelenmeye gerek yok. Fan hızı otomatik ayarlı oluyor eğer fan %100 veya %80 üstü çalışmış olsa sıcaklık 75'i geçmez. MSI Afterburner programıyla ekran kartı fan hızını kontrol edebiliyorsunuz isterseniz deneyip test edin fakat çok fazla ses çıkartır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Ben her oyun oynadığımda MSI Afterburner sadece FPS için açık oluyor sorun olmaz değil mi?
Ivanov dedi: Birazcık fazla fakat bu sıcak havada normal. 85 dereceyi geçmediği sürece endişelenmeye gerek yok. Fan hızı otomatik ayarlı oluyor eğer fan %100 veya %80 üstü çalışmış olsa sıcaklık 75'i geçmez. MSI Afterburner programıyla ekran kartı fan hızını kontrol edebiliyorsunuz isterseniz deneyip test edin fakat çok fazla ses çıkartır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.Ben her oyun oynadığımda MSI Afterburner sadece FPS için açık oluyor sorun olmaz değil mi?
Ivanov Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 506 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6650 XT RYZEN 5 5600 16 Gb Ram Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #4 hanımeller dedi: Teşekkür ederim.Ben her oyun oynadığımda MSI Afterburner sadece FPS için açık oluyor sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
hanımeller dedi: Teşekkür ederim.Ben her oyun oynadığımda MSI Afterburner sadece FPS için açık oluyor sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.