RTX 3070 ve i5 11500 ne kadar eder?

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İşlemci: i5 11500 (15 günlük)
Anakart: MSI MAG B560 Tomahawk Wi-Fi (15 günlük)
Ekran kartı: ASUS Dual 3070 (LHR'siz!) 1.5yıl civarı garantisi var.
RAM: 1x8GB Corsair Vengeance RGB PRO 3600MHz CL 18.
Depolama: SanDisk Ultra 500GB 3D M.2 PCI- Express 3.0 SSD ( 1yıl üstü garantisi var)
Kasa: Gametech Galaxy Mesh 3x14cm-4x12cm toplam 7 adet fan.
İşlemci soğutucu: Gametech HD 2.0 (10 günlük )
PSU: Corsair RM750+80 Gold Full modüler (9 sene global garantili)

Arkadaşlar kasamı satmayı düşünüyorum ortalama ne eder sizce?

Son düzenleme:
Niye satıyorsunuz hocam daha yeni almışsınız?

İndirimde aldım bazı parçaları biraz uyguna dizdim gibi hissediyorum satabilirsem daha yüksek fiyata yeni sistem dizerim sistem yükseltirim falan gibi düşüncelerim var. Ortalama ederi nedir merak ediyorum o yüzden.
Ayrı ayrı satman lazım, ekran kartı tek başına çok para eder.

13bin falan veriyorlar sadece ekran kartına hocam da onun ederi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
13.000 çok az, LHR'siz olduğunu ilanın her yerine yazın. 15.000'e gitmesi lazım. Bu sistemde sadece ekran kartını 3080 veya 3080 Ti veya 6900 XT yapsanız yeter geri kalanı güzel zaten.

Ekran kartını takas eden bulsam zaten 3080le etmeyi düşünüyordum bende. Onlar için PSU ve işlemciden yana sıkıntı yaşar mıyım peki? Yeterli olur mu?

O PSU'ya 3090 Ti bile takabilirsin bende de RM750 var. İşlemci de darboğaz yapabilir belki de çok kafaya takmaya gerek yok.

Anladım hocam. 2K için mi darboğaz yapabilir yoksa 1080p mi? Bu halini 20-21 bine falan topladım ben kasayı 5-6bin kar bırakıp satma ihtimalim olursa diye satmayı düşünüyorum aslına bakarsan hocam.

Anladım hocam. 2K için mi darboğaz yapabilir yoksa 1080p mi? Bu halini 20-21 bine falan topladım ben kasayı 5-6bin kar bırakıp satma ihtimalim olursa diye satmayı düşünüyorum aslına bakarsan hocam.
1080P için söylemiştim. Sistemi toplu şekilde satacaksan kesinlikle ekran kartı olmadan sat. Çünkü ekran kartı ile beraber toplu satarsan o ekran kartı oyuncuya gidecek miningciye değil ve LHR'siz olmasının değeri çöpe gidecek. Ekran kartını çıkardıktan sonra da sistemler ekran kartsız satmak biraz zor olabiliyor o yüzden sadece ekran kartını satıp daha iyi bir ekran kartı al dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…