İndirimde aldım bazı parçaları biraz uyguna dizdim gibi hissediyorum satabilirsem daha yüksek fiyata yeni sistem dizerim sistem yükseltirim falan gibi düşüncelerim var. Ortalama ederi nedir merak ediyorum o yüzden.
13.000 çok az, LHR'siz olduğunu ilanın her yerine yazın. 15.000'e gitmesi lazım. Bu sistemde sadece ekran kartını 3080 veya 3080 Ti veya 6900 XT yapsanız yeter geri kalanı güzel zaten.
13.000 çok az, LHR'siz olduğunu ilanın her yerine yazın. 15.000'e gitmesi lazım. Bu sistemde sadece ekran kartını 3080 veya 3080 Ti veya 6900 XT yapsanız yeter geri kalanı güzel zaten.
Anladım hocam. 2K için mi darboğaz yapabilir yoksa 1080p mi? Bu halini 20-21 bine falan topladım ben kasayı 5-6bin kar bırakıp satma ihtimalim olursa diye satmayı düşünüyorum aslına bakarsan hocam.
Anladım hocam. 2K için mi darboğaz yapabilir yoksa 1080p mi? Bu halini 20-21 bine falan topladım ben kasayı 5-6bin kar bırakıp satma ihtimalim olursa diye satmayı düşünüyorum aslına bakarsan hocam.
1080P için söylemiştim. Sistemi toplu şekilde satacaksan kesinlikle ekran kartı olmadan sat. Çünkü ekran kartı ile beraber toplu satarsan o ekran kartı oyuncuya gidecek miningciye değil ve LHR'siz olmasının değeri çöpe gidecek. Ekran kartını çıkardıktan sonra da sistemler ekran kartsız satmak biraz zor olabiliyor o yüzden sadece ekran kartını satıp daha iyi bir ekran kartı al dedim.