RTX 3070 ve i5-12400F sistem ne kadar eder?

Temizlik anlamında kutudan yenilerini çıkarsak arada bir fark anlaşılmaz.
Evet o halde 27 binin üzerine ne kadar çıkabilirseniz o kadar iyi. 30 binin çok üzerine çıkacağını düşünmüyorum ama denk getirilirse o civarlara da gidebilir. Sonuçta 30 bin verecek kişi "5-10 bin sağdan soldan bulur sıfır sistem alırım kafam rahat olur" düşüncesine gidebilir.

Evet o halde 27 binin üzerine ne kadar çıkabilirseniz o kadar iyi. 30 binin çok üzerine çıkacağını düşünmüyorum ama denk getirilirse o civarlara da gidebilir. Sonuçta 30 bin verecek kişi "5-10 bin sağdan soldan bulur sıfır sistem alırım kafam rahat olur" düşüncesine gidebilir.
Teşekkürler. O fiyat bandında bir ilan oluşturup duruma göre bi DDR5 sistem dizeriz.

O şekilde fiyat anlamında yardımcı olabilir misiniz?

Ben genelde 2. el piyasasına bakıp öyle fiyat biçiyorum, ne kadar kullanılmış, fatura garanti var mı ona göre bakıp parçalara kendiniz bir fiyat belirleyebilirsiniz. Elden satmanız daha iyi olur, sahibinden(Param Güvende), dolap gibi siteler çok fazla komisyon alıyor hem satıcı hem alıcı istediği fiyatı elde edemiyor. Ekran kartınız 13-14 civarı eder muhtemelen.

Ben genelde 2. el piyasasına bakıp öyle fiyat biçiyorum, ne kadar kullanılmış, fatura garanti var mı ona göre bakıp parçalara kendiniz bir fiyat belirleyebilirsiniz. Elden satmanız daha iyi olur, sahibinden(Param Güvende), dolap gibi siteler çok fazla komisyon alıyor hem satıcı hem alıcı istediği fiyatı elde edemiyor. Ekran kartınız 13-14 civarı eder muhtemelen.
Sizce böyle bir sistem değişikliği mantıklı olur mu peki?

Vallahi hadi hayırlısı diyelim şimdiden hayırlısı olsun ve sizin sistemin sıfırı yaklaşık bir 45 50 internet sitelerinde yine de siz bilirsiniz.
3070 ve i5 12400F'li bir sistemi nerden buldun da 50K gördün? Bu sistemin maksimum satış fiyati olsa olsa 25-30K falan olur sıfırda ki o da en uç fiyat ve kazık.
@EfeAkkaya Gecenlerde 3070 mi 3070 Ti'lı bir sistem 22K'ya mı satılmıştı neydi o? Sen acmistin konusunu.

3070 ve i5 12400F'li bir sistemi nereden buldun da 50k gördün? Bu sistemin maksimum satış fiyati olsa olsa 25-30k falan olur sıfırda ki o da en uç fiyat ve kazık.
@EfeAkkaya gecenlerde 3070 mi 3070 Ti'lı bir sistem 22K'ya mı satılmıştı neydi o? Sen acmistin konusunu.

Vatan da 3070 Ti i5 12400F sistem 22.5k fiyata satılıyordu ama stokları eridi.

Arkadaşın RAM'i ve ssdileri daha iyi ona göre ekleme yapın.

sistem
Aynen dostum olması gerekenden 2 kat pahalı sistemi baz alarak yorum yapalım sonra arkadaşın sistemi fosil olup sadece üstünde çipler kalınca satar artık hurdacıya.
Size en ucuz 3070'ten ve ne farkı oldugundan bahsedecektim ama MSI-Inno3D/Palit farkı bile anlatılmaz.

7700XT'li veya 4060 Ti'lı AM5 sistemler sıfırda 30K'ya satılırken siz 3070 ve i5 12400F'li bir sistemi 41.5K'dan baz alin. Ustune bir de daglar kadar fark varmis gibi "arkadasin RAM ve SSD'si daha iyi ona göre ekleme yapın!!!" dersen seninle tartışmaya bile girmem...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı