RTX 3070 ve R5 5600 sistem ne kadar eder?

Rhanta

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim ekran kartı hariç yaklaşık 3.5 aylık bir sistemdir. Tüm parçaların kutusu faturası ve garantisi mevcuttur en kısa zamanda satmam gerekiyor. Ne kadar eder? Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 çekirdek 12 thread 3.5 / 4.4 GHz.
Anakart: MSI MPG B550 Gaming Plus AMD AM4 DDR4 ATX.
Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 3070 Gaming r2.0 OC 8 GB GDDR6 256 bit (1 sene daha garantisi mevcut kutusu faturası da var.)
RAM: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V sıyah DDR4 3600MHz CL18 Dual kıt.
Kule soğutucu: ID-Cooling SE 214 XT.
M.2 SSD: Adata Legend 850 Lite 1 TB (o 5000 MB / y 3200 MB)
Kasa + PSU: DeepCool matrexx 55 mesh + PF700 80+ 3X ARGB fan siyah ATX.
Monitor: MSI G2412 23.8" 170 Hz 1 ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS.

Not: Ekipmanlarım yaklaşık 7 aylıktır.

Mouse: Pwnage stormbreaker magnezyum mouse siyah.
Klavye: Epomaker TH80 Pro Custom siyah.

Monitör ile birlikte 25k eder. Fakat o fiyata bile almazlar.2.el için 20K'ya falan koy. Ölü bir fiyat ama piyasının hali belli.
Normalde o fiyat eder ama piyasa yüzünden almazlar diyorsunuz sağolun hocam 23'ten açıcam alıcı olmazsa düşerim artık 20'ye kadar.
15k ya oyun için PC mi kalmış da sana öyle demişler? Sen rahat ol 25k sı var 2. el olmasına rağmen.
Piyasa çok karışık hocam net bir cevap bulmak gerçekten zor yinede teşekkürler.
O paraya 4060 sistem dizenler var hocam üzgünüm ama benim de sisteme 16 biçtiler 240 Hz monitor vs vardı.
Sadece kasa dizerler hocam ekipman dahil dizmek zor olur arkadaş ekipmanlar dahil 25K diyor. Ama sizin sisteminizi bilmiyorum fakat kötü fiyat biçmişler.

Normalde o fiyat eder ama piyasa yüzünden almazlar diyorsunuz sağ olun hocam 23'ten açacağım alıcı olmazsa düşerim artık 20'ye kadar.

Piyasa çok karışık hocam net bir cevap bulmak gerçekten zor yine de teşekkürler.

Sadece kasa dizerler hocam ekipman dahil dizmek zor olur arkadaş ekipmanlar dahil 25k diyor. Ama sizin sisteminizi bilmiyorum fakat kötü fiyat biçmişler.

Piyasa bozuk sistemi keşke satmasan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı