Az önce ekran birdenbire karardı ve bilgisayar kendini yeniden başlattı. Blue screen üzerinden baktığımda crash verdiğini gördüm. Sistem herhangi bir yük altında değildi. Chrome üzerinde geziniyordum sadece. Ayrıyeten sistem yük altında olsa da olmasa da günde 4-5 kez 1 saniyelik FPS düşmesi giriyor anlık olarak. Dump dosyalarını ekte ekliyorum. Kontrol edebilirseniz çok sevinirim.
Ekran kartınızla ilgili Herhangi bir Hız aşırtma işlemi yaptıysanız, varsayılan ayarlara geri dönün.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak aşağıdaki kodu girin ve bitmesinin ardından bilgisayarı yeniden başlatarak aşağıdaki adımları uygulayın.
Kod:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /Restorehealth
FACEIT ve Easy Anti-Cheat Yazılımları kaldırın(Tekrar kurabilirsiniz.).
Aşağıdaki verdiğim linkten, Chipset sürücüsünü indirin ve kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
FurMark, grafik kartının performansını ölçmek için render algoritmalarını kullanan çok yoğun bir OpenGL testidir. Furmark, özellikle GPU'yu aşırı ısıtmak için uyarlanmıştır ve bu nedenle FurMark, grafik kartı için iyi bir stabilite ve stres testi...