MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 28 Ocak 2021 #11 charm dedi: Hocam nasıl imkansız araştırmadınız mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama o işlemci gerçektende çok güçlü bir işlemci (Hocam sizi cahil yerine falan koymadım)
charm dedi: Hocam nasıl imkansız araştırmadınız mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama o işlemci gerçektende çok güçlü bir işlemci (Hocam sizi cahil yerine falan koymadım)
charm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #12 hahahahah dedi: Hocam ben olacakları söyleyeyim, işlemci kullanımı 95, ekran kartı kullanımı 5. Genişletmek için tıkla... Hocam çok doğru XD. MriSyrlex dedi: Hocam yanlış anlamayın ama o işlemci gerçektende çok güçlü bir işlemci (Hocam sizi cahil yerine falan koymadım) Genişletmek için tıkla... Hocam estağfurullah öyle olur mu bir de dediğiniz gibi güçlü bir işlemci ama ekran kartı da güçlü bir ekran kartı.
hahahahah dedi: Hocam ben olacakları söyleyeyim, işlemci kullanımı 95, ekran kartı kullanımı 5. Genişletmek için tıkla... Hocam çok doğru XD. MriSyrlex dedi: Hocam yanlış anlamayın ama o işlemci gerçektende çok güçlü bir işlemci (Hocam sizi cahil yerine falan koymadım) Genişletmek için tıkla... Hocam estağfurullah öyle olur mu bir de dediğiniz gibi güçlü bir işlemci ama ekran kartı da güçlü bir ekran kartı.
Warg Kilopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 411 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Ocak 2021 #13 hahahahah dedi: Hocam ben olacakları söyleyeyim, işlemci kullanımı 95, ekran kartı kullanımı 5. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim bakalım işlemciyi 4.8 GHz'e OC'LED'im olmaz ise iade ederim ama benim tahminim %70 altına düşmeyeceği yönünde GPU'nun.
hahahahah dedi: Hocam ben olacakları söyleyeyim, işlemci kullanımı 95, ekran kartı kullanımı 5. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim bakalım işlemciyi 4.8 GHz'e OC'LED'im olmaz ise iade ederim ama benim tahminim %70 altına düşmeyeceği yönünde GPU'nun.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 28 Ocak 2021 #14 mertpivvo dedi: 2 tane 3090'ı 1080'de besleyebilecek bir NASA işlemcisi nasıl darboğaz yapabilir? Genişletmek için tıkla... Birazcık abarttınız bence tam güç 2 tane 3090 beslemesi zor yüksek FPS ile aşırı fazla overclock yapmak gerekir.
mertpivvo dedi: 2 tane 3090'ı 1080'de besleyebilecek bir NASA işlemcisi nasıl darboğaz yapabilir? Genişletmek için tıkla... Birazcık abarttınız bence tam güç 2 tane 3090 beslemesi zor yüksek FPS ile aşırı fazla overclock yapmak gerekir.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #15 Rustin Cohle dedi: Birazcık abarttınız bence tam güç 2 tane 3090 beslemesi zor yüksek FPS ile aşırı fazla overclock yapmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Ciddi alıyoruz he
Rustin Cohle dedi: Birazcık abarttınız bence tam güç 2 tane 3090 beslemesi zor yüksek FPS ile aşırı fazla overclock yapmak gerekir. Genişletmek için tıkla... Ciddi alıyoruz he