Buy GIGABYTE X570S AORUS MASTER AM4 AMD X570 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
Türkiye'de stokta yok yurt dışı sorun değilse buradan alsın. Ama bana yeterli gelsin diyorsa B550 Aorus Pro gayet yeterli bir anakart fazla yukarı çıkmasına gerek yok.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Buy GIGABYTE X570S AORUS MASTER AM4 AMD X570 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX AMD Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
www.newegg.com
Türkiye'de stokta yok yurt dışı sorun değilse buradan alsın. Ama bana yeterli gelsin diyorsa B550 Aorus Pro gayet yeterli bir anakart fazla yukarı çıkmasına gerek yok.
İkisi de High-End sınıfı ürünlerdir. Hangisi daha iyi diye soracak olursan tabi ki X570S Aorus Master. Ancak ikisi de günün sonunda üzmeyecek ve yeterli gelecek anakartlar. 7000 lira bütçeyi gözden çıkardıysam Aorus Master alırım. Fakat çok uçmaya gerek yok bana yetsin çoğu şeyden geri kalmayayım diyorsan zaten B550 Aorus Pro size fazlasıyla yeterli gelecek bir anakarttır.
Günün sonunda valorant oynuyorsunuz bu yüzden çok da para harcamanıza gerek yok. AM4 platformu da bitmiş bir platform bunu da göz önünde bulundurun. Yani bu platform için yeni bir işlemci çıkmayacak. O yüzden B550 alıp yolunuza devam edin derim.