Arda zf Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Merhaba RTX 3070 ve Ryzen 9 almayı düşünüyorum. ama PSU konusunda kararsızım, yardım edebilir misiniz?
Merhaba RTX 3070 ve Ryzen 9 almayı düşünüyorum. ama PSU konusunda kararsızım, yardım edebilir misiniz?
Ş Şeref Can Hectopat Katılım 25 Aralık 2017 Mesajlar 194 Yer İstanbul / Kartal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Marka Temsilcisi 26 Aralık 2020 #2 Bütcen doğrultusunda Corsair RM750 veya RM850 almanı tavsiye ederim.
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 Bütçen nedir?
Arda zf Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 enonertetanem dedi: Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Açıkçası çok bir bütçem yok ekran kartı ve işlemci hediye olduğu için diğer parçaları kendim topluyorum Şeref Can dedi: Bütcen doğrultusunda Corsair RM750 veya RM850 almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için
enonertetanem dedi: Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Açıkçası çok bir bütçem yok ekran kartı ve işlemci hediye olduğu için diğer parçaları kendim topluyorum Şeref Can dedi: Bütcen doğrultusunda Corsair RM750 veya RM850 almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim öneriniz için
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #5 Arda zf dedi: Açıkçası çok bir bütçem yok ekran kartı ve işlemci hediye olduğu için diğer parçaları kendim topluyorum. Genişletmek için tıkla... THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Arda zf dedi: Açıkçası çok bir bütçem yok ekran kartı ve işlemci hediye olduğu için diğer parçaları kendim topluyorum. Genişletmek için tıkla... THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
arcaq Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.116 Makaleler 7 Çözümler 3 Yer 9 Realms 26 Aralık 2020 #6 Hocam maaşallah, çok güzel hediyeler miş. High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Güle güle kullanın ikisini.
Hocam maaşallah, çok güzel hediyeler miş. High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Güle güle kullanın ikisini.
Arda zf Decapat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #7 arcaq dedi: Hocam maaşallah, çok güzel hediyeler miş. High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Güle güle kullanın i Genişletmek için tıkla... arcaq dedi: Hocam maaşallah, çok güzel hediyeler miş. High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Güle güle kullanın ikisini. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım herkesin bir gün olur enonertetanem dedi: THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
arcaq dedi: Hocam maaşallah, çok güzel hediyeler miş. High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Güle güle kullanın i Genişletmek için tıkla... arcaq dedi: Hocam maaşallah, çok güzel hediyeler miş. High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik Güle güle kullanın ikisini. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim umarım herkesin bir gün olur enonertetanem dedi: THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim