Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledikten sonra bende yapmaya karar verdim ama 3 tane farklı BIOS var. Hangisini indirmem gerekiyor? F3-F12-F21 arasında. GeForce RTX™ 3070 VISION OC 8G (rev. 1.0) Support | Graphics Card - GIGABYTE Global Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience! www.gigabyte.com https://www.gigabyte.com/WebPage/785/NVIDIA_resizable_bar.html
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoyu izledikten sonra bende yapmaya karar verdim ama 3 tane farklı BIOS var. Hangisini indirmem gerekiyor? F3-F12-F21 arasında. GeForce RTX™ 3070 VISION OC 8G (rev. 1.0) Support | Graphics Card - GIGABYTE Global Discover AORUS premium graphics cards, ft. WINDFORCE cooling, RGB lighting, PCB protection, and VR friendly features for the best gaming and VR experience! www.gigabyte.com https://www.gigabyte.com/WebPage/785/NVIDIA_resizable_bar.html
Çözüm Dreamwalker 16 Nisan 2021 Gripex dedi: Bir sorum daha olucaktı bu işlemi diyelimki yaptık, bilgisayara format attıktan sonra tekrar yapmamıza gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Site üzerinden F12 versiyonunu indirip deneyebilir misiniz ? Binary Input Output System(BIOS) dediğimiz sistem anakartın PCB'sine CMOS adlı bir devre elemanında gömülüdür. Format atmak gibi sistem verilerine müdahale edilen işlemlerde silinmez, aynısı ekran kartı içinde geçerli diye biliyorum.
Gripex dedi: Bir sorum daha olucaktı bu işlemi diyelimki yaptık, bilgisayara format attıktan sonra tekrar yapmamıza gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Site üzerinden F12 versiyonunu indirip deneyebilir misiniz ? Binary Input Output System(BIOS) dediğimiz sistem anakartın PCB'sine CMOS adlı bir devre elemanında gömülüdür. Format atmak gibi sistem verilerine müdahale edilen işlemlerde silinmez, aynısı ekran kartı içinde geçerli diye biliyorum.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 16 Nisan 2021 #2 GPU-Z programını indirip, dediğim yere bakabilir misin ? Artı 0 Eksi
KS KS Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Dreamwalker dedi: GPU-Z programını indirip, dediğim yere bakabilir misin ? Eki Görüntüle 976573Eki Görüntüle 976574 Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olucaktı bu işlemi diyelimki yaptık, bilgisayara format attıktan sonra tekrar yapmamıza gerek var mı? Dosya Ekleri 111111111111111.PNG 19,3 KB · Görüntüleme: 125 Artı 0 Eksi
Dreamwalker dedi: GPU-Z programını indirip, dediğim yere bakabilir misin ? Eki Görüntüle 976573Eki Görüntüle 976574 Genişletmek için tıkla... Bir sorum daha olucaktı bu işlemi diyelimki yaptık, bilgisayara format attıktan sonra tekrar yapmamıza gerek var mı?
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 16 Nisan 2021 #4 Gripex dedi: Bir sorum daha olucaktı bu işlemi diyelimki yaptık, bilgisayara format attıktan sonra tekrar yapmamıza gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Site üzerinden F12 versiyonunu indirip deneyebilir misiniz ? Binary Input Output System(BIOS) dediğimiz sistem anakartın PCB'sine CMOS adlı bir devre elemanında gömülüdür. Format atmak gibi sistem verilerine müdahale edilen işlemlerde silinmez, aynısı ekran kartı içinde geçerli diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Gripex dedi: Bir sorum daha olucaktı bu işlemi diyelimki yaptık, bilgisayara format attıktan sonra tekrar yapmamıza gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Site üzerinden F12 versiyonunu indirip deneyebilir misiniz ? Binary Input Output System(BIOS) dediğimiz sistem anakartın PCB'sine CMOS adlı bir devre elemanında gömülüdür. Format atmak gibi sistem verilerine müdahale edilen işlemlerde silinmez, aynısı ekran kartı içinde geçerli diye biliyorum.
KS KS Gripex Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 918 Yer Niffelheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #5 Dreamwalker dedi: Site üzerinden F12 versiyonunu indirip deneyebilir misiniz ? Binary Input Output System(BIOS) dediğimiz sistem anakartın PCB'sine CMOS adlı bir devre elemanında gömülüdür. Format atmak gibi sistem verilerine müdahale edilen işlemlerde silinmez, aynısı ekran kartı içinde geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Son durum bu şekilde. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 20,2 KB · Görüntüleme: 116 Artı 0 Eksi
Dreamwalker dedi: Site üzerinden F12 versiyonunu indirip deneyebilir misiniz ? Binary Input Output System(BIOS) dediğimiz sistem anakartın PCB'sine CMOS adlı bir devre elemanında gömülüdür. Format atmak gibi sistem verilerine müdahale edilen işlemlerde silinmez, aynısı ekran kartı içinde geçerli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Son durum bu şekilde.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 16 Nisan 2021 #6 Gripex dedi: Son durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamamdır olmuş. Artı 0 Eksi