RTX 3070 vs 4060

neurasthensjhen

Hectopat
Selam arkadaşlar,
Halihazırda MSI RTX 4060 Gaming X ekran kartı, R7 7700 işlemcili sistem kullanıyorum. Önceki sistemimden arızalı ekran kartı vardı nihayet kartı değiştirdiler Gigabyte vision 3070 modelini verdiler. Şimdi şöyle baktığımda 3070 kullandığım ekran kartından daha iyi FPS ve performans verecek gibi duruyor sadece biraz daha fazla elektrik kullanıyor. Siz olsanız hangi ekran kartını kullanıp diğerini satardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar,
Halihazırda MSI RTX 4060 Gaming X ekran kartı, R7 7700 işlemcili sistem kullanıyorum. Önceki sistemimden arızalı ekran kartı vardı nihayet kartı değiştirdiler Gigabyte vision 3070 modelini verdiler. Şimdi şöyle baktığımda 3070 kullandığım ekran kartından daha iyi FPS ve performans verecek gibi duruyor sadece biraz daha fazla elektrik kullanıyor. Siz olsanız hangi ekran kartını kullanıp diğerini satardınız?

4060 daha ileriye dönük teknolojiler içeriyor bence fakat 3070 de performansıyla üzmez.

Selam arkadaşlar,

İkisi de üzmez.

Bugün servisten sıfır olarak gelen 3070'i açıp bilgisayara taktım. Oyun performansı olarak bir sorun yaşamadım fakat sıcaklık değerleri tuhafıma gitti.
FurMark strest testinde tam yükte 85-86 derecede çalışıyor. Hotspot'ta Max 105 dereceyi gördü sizce bu normal mi? Belki OC versiyonu olduğu için normal olabilir ama bana normal gelmedi açıkçası.

Dosya Ekleri

• sıcaklık.PNG
    sıcaklık.PNG
    17,5 KB · Görüntüleme: 25

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı