Merhaba. İleride toplayacağım sistem için bu iki ekran kartından birisini düşünüyorum. Normalde NVIDIA almayı düşünüyordum fakat AMD tarafında daha iyi performans sunan kartın daha ucuz olduğunu görünce biraz ikilemde kaldım.
NVIDIA, iyi bir teknoloji ve yazılım desteği sunuyor fakat pahalı ve VRAM konusunda saçmalamışlar.
AMD tarafında ucuz ve VRAM konusunda daha iyi seçimler yapılmış fakat her ne kadar RX 6000 serisinde WattMan ve çeşitli hatalar en aza indirgense veya giderilmiş olsa da bazen stabil FPS alamayan ve WattMan hatası alan kişileri görüyorum.
Bunlar yazılımsal sorunlar olduğu için de düzelteceklerini düşündüğümden AMD almak daha mantıklı geliyor. Ayrıyeten sundukları teknolojilerde de gayet iyi işler çıkarttıklarını gördüm. FSR 2.0, DLSS kadar iyi görüntü sunamasa da yine de iyi bir görüntü sunuyor. Yazılımsal bir teknolojinin donanımsal bir teknolojiyi geçememesi normal, tabii şu anlık.
www.techpowerup.com
www.akakce.com
www.akakce.com
NVIDIA, iyi bir teknoloji ve yazılım desteği sunuyor fakat pahalı ve VRAM konusunda saçmalamışlar.
AMD tarafında ucuz ve VRAM konusunda daha iyi seçimler yapılmış fakat her ne kadar RX 6000 serisinde WattMan ve çeşitli hatalar en aza indirgense veya giderilmiş olsa da bazen stabil FPS alamayan ve WattMan hatası alan kişileri görüyorum.
Bunlar yazılımsal sorunlar olduğu için de düzelteceklerini düşündüğümden AMD almak daha mantıklı geliyor. Ayrıyeten sundukları teknolojilerde de gayet iyi işler çıkarttıklarını gördüm. FSR 2.0, DLSS kadar iyi görüntü sunamasa da yine de iyi bir görüntü sunuyor. Yazılımsal bir teknolojinin donanımsal bir teknolojiyi geçememesi normal, tabii şu anlık.
AMD FSR 2.0 Quality & Performance Review - The DLSS Killer
We're reviewing AMD's new FSR 2.0 upscaling technology, which offers amazing image quality improvements that are able to match the visual finesse of NVIDIA's DLSS. The great thing is that the new FSR doesn't require any special hardware and works even on NVIDIA GeForce and Intel.
Asus RTX 3070 Tuf Gaming TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 3070 Tuf Gaming TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 3070 Tuf Gaming TUF-RTX3070-O8G-V2-GAMING LHR 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 25.817,93 TL'den başlayan fırsatları yakala!
PowerColor RX 6750 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PowerColor RX 6750 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! PowerColor RX 6750 XT Red Devil 12GBD6-3DHE/OC 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 12.191,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleyen: Moderatör: