RTX 3070'de DVI girişi yok

Ana monitörünü Display port ile bağla var ise HDMI'dan daha iyi. Ayrıca karttaki diğer girşler de DP.

Ana monitörünü Display port ile bağla var ise HDMI'dan daha iyi. Ayrıca karttaki diğer girşler de DP.
Ana monitörüm 144hz ve şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Çok büyük bir artısı yoksa geçmemek daha mantıklı gibi.

DVI çok çok eski çünkü. DP, HDMI varken DVI'ı kim kullanır ki?
Ana monitörümde HDMI kullanıyorum. Yan monitörümde (60hz) DVI ile kullanıyordum RX 590 ekran kartım varken.
Kaliteli bir HDMI kablo ile 144Hz almak mümkün ancak genelde kutulardan çıkan kablolar 120Hz'e elverişli.
Windows'da ayarlaren 144hz çıkıyor, yine de 144hz mi değil mi diye kontrol edebileceğim bir program vs. var mı ?
Almışken bunu almanı öneriyorum. Daha uygunu illaki vardır ama sorun çıkarabilir.
Bana DVI için dönüştürücü lazım, önerdiğin bir tane var mı yine?
https://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-dvi-display-port-cevirici-dk-hd-adpxdvi-p-BS130176
Bunu buldum ama benim DVI kablomda bir tane çubuk varken bunda sağ tarafta 4'lü giriş var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…