RTX 3070'li sistem için UPS önerisi

Bütçe
2Bin tl

eclip

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıda bileşenleri verdiğim sisteme yetecek kesintisiz güç kaynağı arıyorum. Fiyat fazla önemli değil ancak 2 bin lira altı olursa iyi olur.

-RTX 3070.
-16 GB RAM.
-i7 10700K.
-850Watt güç kaynağı.
-240mm sıvı soğutma.

Bütçeyi tamamen kullanmak istiyorsan üst düzey ve biraz gereksiz:

Kaliteli bir güç kaynağı ile UPS ihtiyacı olduğunu sanmıyorum. Ani elektrik kesintileri oluyorsa olabilir. :)

Son düzenleme:
Bütçenin hepsini kullanmak istersen VA değeri yüksek olan benzer modellerden tercih et:

Güç kaynağının desteklemesi gerekiyor diye biliyorum. O konuya biraz bakmak isteyebilirsiniz

Güç kaynağım bu: Asus ROG-THOR-850P ASUS ROG-THOR-850P 80 PLUS PLATINUM GÜÇ KAYNAĞI 100 JAPON KAPASİTÖRLER AURA SYNC VE OLED EKRAN: Amazon.com.tr

Bunu destekler mi? MAKELSAN MU01500L11MP005 1500 VA Line Interactive Lion: Amazon.com.tr

Hocam, bu attıklarımdan ilki biraz daha kaliteli. 1200W güç verir. Monitörünüz de dahil sistemi korur. İkincisi ise 1320W güç verir. Makelsan da iyi markadır. Watt ve VA bir birinden farklı güç birimidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı