Daha fazla
- Meslek
- Üniversite Öğrencisi
Üniversite için özel yurtta kalıyorum. Pandemi zamanında masaüstü toplamıştım o yüzden 2 senedir yurda götürüp getiriyorum. Daha önce hiç sıkıntı olmamıştı. Dün evde süpürgenin hava üfleme moduyla ekran kartını kasanın içini falan temizledim bir sorun yoktu güzelce ekran kartını ve kasayı ayrı ayrı paketledim. Kendi kutularında da zaten köpük var yolda sarsıntıdan vs. bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Şimdi yine düzgün bir şekilde taktım anakarta DP kablosunu ve güç kablosu da taktım kasa çalışıyor ama monitörde sinyal yok uyarısı veriyor. Monitör AOC 2K 144FPS. Anakarttaki X16 PCI slotunun kartı sabitlemek için olan klipsi kırıldı ama yaklaşık 1 senedir o şekilde kullanıyorum sorun olmamıştı. Sorun ne olabilir sizce ekran karti yerine tam oturmamış olabilir mi nasıl anlarım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran kartının ışığı yanıyor ve fanlar dönüyor.
Hastayım biraz dalgınlığıma gelmiş herhalde en az 7 8 kere sök tak yapmışımdır şimdiye kadar ama gitmişim anakart slotuna takmışım ekran kartına takacağıma bir sorun yokmuş.
Ekran kartının ışığı yanıyor ve fanlar dönüyor.
Hastayım biraz dalgınlığıma gelmiş herhalde en az 7 8 kere sök tak yapmışımdır şimdiye kadar ama gitmişim anakart slotuna takmışım ekran kartına takacağıma bir sorun yokmuş.
Son düzenleme: