Sayron123 Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #1 Düşüşün sebebini anlamadım ayarlar da aynı acaba sorun FurMark'ta mı? Çünkü MSI Afterburner ile test ettiğimde önceki ile aynı wattı çekiyor.
Düşüşün sebebini anlamadım ayarlar da aynı acaba sorun FurMark'ta mı? Çünkü MSI Afterburner ile test ettiğimde önceki ile aynı wattı çekiyor.
Çözüm ismejxenk 7 Haziran 2023 Eski driver yükle bende de driver yüzünden sıkıntı oluştu ama siz mobilesiniz tam olarak bilgi sahibi değilim.
Eski driver yükle bende de driver yüzünden sıkıntı oluştu ama siz mobilesiniz tam olarak bilgi sahibi değilim.
A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 7 Haziran 2023 #2 Bilgisayarın performans modunda olduğuna emin olun. Laptop olduğu için güç tasarrufu kafasına girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarın performans modunda olduğuna emin olun. Laptop olduğu için güç tasarrufu kafasına girmiş olabilir.
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 603 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #3 Eski driver yükle bende de driver yüzünden sıkıntı oluştu ama siz mobilesiniz tam olarak bilgi sahibi değilim. Artı 0 Eksi Çözüm
Eski driver yükle bende de driver yüzünden sıkıntı oluştu ama siz mobilesiniz tam olarak bilgi sahibi değilim.
KS KS Sayron123 Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #4 ismejxenk dedi: Eski driver yükle bende de driver yüzünden sıkıntı oluştu ama siz mobilesiniz tam olarak bilgi sahibi değilim Genişletmek için tıkla... Driverı silip temiz kurulum ile tekrar kurdum ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
ismejxenk dedi: Eski driver yükle bende de driver yüzünden sıkıntı oluştu ama siz mobilesiniz tam olarak bilgi sahibi değilim Genişletmek için tıkla... Driverı silip temiz kurulum ile tekrar kurdum ve sorun çözüldü. Teşekkür ederim.