vKai Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 20 Eylül 2020 #11 Çağrı61 dedi: Konudan alakasız kusura bakmayın. O tombul yanakları yere bırakın. Avatarımı rahat bırakın. . Genişletmek için tıkla... Yanakların sahibi kumpiryanak lütfen yanakları bölüşebiliriz tüm Türkiye sıkabilir bu yanakları.
Çağrı61 dedi: Konudan alakasız kusura bakmayın. O tombul yanakları yere bırakın. Avatarımı rahat bırakın. . Genişletmek için tıkla... Yanakların sahibi kumpiryanak lütfen yanakları bölüşebiliriz tüm Türkiye sıkabilir bu yanakları.
Çağrı61 Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 544 20 Eylül 2020 #12 vKai dedi: Yanakların sahibi kumpiryanak lütfen yanakları bölüşebiliriz tüm Türkiye sıkabilir bu yanakları. Genişletmek için tıkla... Cidden benden mi esinlendiniz? Tek tombul yanak olmak isterdim.
vKai dedi: Yanakların sahibi kumpiryanak lütfen yanakları bölüşebiliriz tüm Türkiye sıkabilir bu yanakları. Genişletmek için tıkla... Cidden benden mi esinlendiniz? Tek tombul yanak olmak isterdim.
vKai Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 20 Eylül 2020 #13 Çağrı61 dedi: Cidden benden mi esinlendiniz? Tek tombul yanak olmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Yok Steam profilimden WP resmime kadar bu resim tamam ben başka bir fotosunu koyuyorum.
Çağrı61 dedi: Cidden benden mi esinlendiniz? Tek tombul yanak olmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Yok Steam profilimden WP resmime kadar bu resim tamam ben başka bir fotosunu koyuyorum.
Çağrı61 Hectopat Katılım 30 Nisan 2018 Mesajlar 544 20 Eylül 2020 #14 vKai dedi: Yok Steam profilimden WP resmime kadar bu resim tamam ben başka bir fotosunu koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha. O da çok tatlıymış, inanın şaka yaptım. İsterseniz geri getirebilirsiniz.
vKai dedi: Yok Steam profilimden WP resmime kadar bu resim tamam ben başka bir fotosunu koyuyorum. Genişletmek için tıkla... Hahahahaha. O da çok tatlıymış, inanın şaka yaptım. İsterseniz geri getirebilirsiniz.
royalflush_tr Hectopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #15 3080 TI çıktı mı?
vKai Megapat Katılım 23 Şubat 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 20 Eylül 2020 #16 royalflush_tr dedi: 3080 Ti çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Ti veya Super artık hangisi çıkarsa daha çıkmadı tanıtım bile yapılmadı.
royalflush_tr dedi: 3080 Ti çıktı mı? Genişletmek için tıkla... Hayır Ti veya Super artık hangisi çıkarsa daha çıkmadı tanıtım bile yapılmadı.