Çözüldü RTX 3070TI sistemde GTA 5 anlık takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emrullah232

Femtopat
Daha fazla  
Abiler, ablalar bilgisayarım GTA 5 için gayet yeterli fakat anlık takılmalar yaşıyorum. Sorunun ayarlardan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
Sistem: AMD Ryzen 5 5600X.
NVIDIA RTX 3070 Ti.
16 GB RAM.
512 GB M.2 SSD.

Çözüm
Oynadığın çözünürlük nedir? Oyun içerisinden MSI Afterburner uygulaması ile 1-2 tane SS paylaşma şansın olur mu? Sadece yazdıklarına bakarak yorum yapılamaz.

Motion blur ayarından kaynaklıymış, oyunu bozuyor sanırım pek anlamadım fakat onu düşürüp oyunu yeniden başlattığımda sorun düzeldi teşekkürler.
Oynadığın çözünürlük nedir? Oyun içerisinden MSI Afterburner uygulaması ile 1-2 tane ss paylaşma şansın olur mu? Sadece yazdıklarına bakarak yorum yapılamaz.

Oynadığın çözünürlük nedir? Oyun içerisinden MSI Afterburner uygulaması ile 1-2 tane SS paylaşma şansın olur mu? Sadece yazdıklarına bakarak yorum yapılamaz.

Motion blur ayarından kaynaklıymış, oyunu bozuyor sanırım pek anlamadım fakat onu düşürüp oyunu yeniden başlattığımda sorun düzeldi teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…