Hocam ne yaptınız 3080 uzun yıllar boyunca kullanılacak bir kart ben önermiştim hatta size 12GB modeli bir de kalsın ellemeyin. Ne yapacaksınız 4000 serisini elinizdeki kart ile yapamayacağınız şey yok.
Daha ucuza nerede RTX 4000 serisi olacak? RTX 4070 RTX 3080'den güçlü olabilir ama büyük ihtimalle daha pahalı olacak. Ayrıca Türkiye'deyiz. İki kartı birden bir daha alamayacak duruma düşebilirsin.
Eğer NVIDIA RTX 40 serisinde TSMC çiplere geçecekse değebilir ama Samsung çiplerde kalacaksa beklemeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Bu işin sonu yok, RTX 3080 iyi kart.
Aldığınız fiyat nedir ? 12 GB VRAM net bir şekilde üzecektir bunu söyleyeyim öncelikle. Kartı hangi çözünürlükte kullacaksınız ? RTX 3080 aldığına göre herhalde en az 1440p olacaktır.
Aldığınız fiyat nedir? 12 GB VRAM net bir şekilde üzecektir bunu söyleyeyim önceliklekran kartı hangi çözünürlükte kullacaksınız? RTX 3080 aldığına göre herhalde en az 1440p olacaktır.
Aldığınız fiyat nedir ? 12 GB VRAM net bir şekilde üzecektir bunu söyleyeyim öncelikle. Kartı hangi çözünürlükte kullacaksınız ? RTX 3080 aldığına göre herhalde en az 1440p olacaktır.