RTX 3080 12 GB ekran kartı kullanılmalı mı satılmalı mı?

Zikkeci

Hectopat
Arkadaşlar alalı iki gün oldu daha bana ulaşmadı ucuza aldım acaba diyorum satıp 4000 serisini mi beklemeliyim yoksa kullanayim mi gelince?

Hocam ne yaptınız 3080 uzun yıllar boyunca kullanılacak bir kart ben önermiştim hatta size 12 GB modeli bir de kalsın ellemeyin.

Uzun yillar gider fakat 4000 serisi çıkınça fiyatı düşüyor o yüzden dedim daha ucuza daha performanslı 4000 serisi olacak.

Uzun yillar gider fakat 4000 serisi çıkınça fiyatı düşüyor o yüzden dedim daha ucuza daha performanslı 4000 serisi olacak.

Daha ucuza nerede RTX 4000 serisi olacak? RTX 4070 RTX 3080'den güçlü olabilir ama büyük ihtimalle daha pahalı olacak. Ayrıca Türkiye'deyiz. İki kartı birden bir daha alamayacak duruma düşebilirsin.

Aldığınız fiyat nedir ? 12 GB VRAM net bir şekilde üzecektir bunu söyleyeyim öncelikle. Kartı hangi çözünürlükte kullacaksınız ? RTX 3080 aldığına göre herhalde en az 1440p olacaktır.

Aldığınız fiyat nedir ? 12 GB VRAM net bir şekilde üzecektir bunu söyleyeyim öncelikle. Kartı hangi çözünürlükte kullacaksınız ? RTX 3080 aldığına göre herhalde en az 1440p olacaktır.

Neden üzsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…