RTX 3080 12 GB'dan RTX 5070'e geçilir mi?

Ti ile aralarında 10k'ya yakın fark var baktığım kartın. Çok fazla fark var mı aralarında?
3080 ile 5070Ti arasında oyunlarda %20-25 civarı bir performans farkı olur. Yeni nesil Frame Generation ile fark daha çok açılır.

Amaç 4K'da akıcı oyun oynamak değilse geçmek mantıksız. Bu nesil değilde bir sonraki nesilde geçersiniz. RX 6800 kullanıyorum, sizinkinden bir tık daha kötü performans yinede 2K'da elde ettiğim performans beni çok tatmin ediyor. Aynısı sizin içinde geçerli olsa gerek. Görüntü olarak geliştirilecek şey monitör olurdu derdim.

3080'den 5070 Ti'ye gectim 6 ay once. Arkadaslarin dedigi gibi en az 9070 XT ya da 5070 Ti'ye gec ki cebinden cikacak paranin anlami olsun. Bütçen 30 bin seviyesindeyse 9070XT al, 5070'in 9070XT karsisinda sansi yok.

Dostlar yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Bir sonraki seriyi beklemeye karar verdim dedikleriniz aşırı mantıklı geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…