Çözüldü RTX 3080 ASUS TUF OC fanlar sürekli dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Kart elimde pazartesi ulaştı, hala fanlarla uğraşıyorum. İlk taktığımda sorun yoktu fakat sonradan ne olduysa durumlar değişti. Format attım, ASUS Tweak ve MSI programalrını sildim, tekrar yükledim. Sessiz ve performans modlarını denedim. Çözüme kesinlikle ulaşamadım. Çok can sıkıcı bir durum. 55 derece altında durması gereken fanlar durmuyor, %53 oranında çalışmaya devam ediyor. Neler yapabiliriz?

Çözüm
İncehesaptan 8473 TL'ye satın aldım. Evet denedim sorunu çözdüm arkadaşlar. 2. monitörü çıkardığımda fanlar durdu.

Şu arkadaş yol gösterdi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İncehesaptan 8473 TL'ye satın aldım. Evet denedim sorunu çözdüm arkadaşlar. 2. monitörü çıkardığımda fanlar durdu.

Şu arkadaş yol gösterdi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• aaaa-min.jpg
    191,4 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu nasıl sorunmuş kardeşim? 2 monitör ile kullanamayacak mısın şimdi bu kartı sen?

Yabancı forumlarda sorunu yaşayanlar var. Çözüm olduğunda yazarlar diye düşünüyorum.

Takip etmek isteyenler için ;

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…