RTX 3080 boşta %100 kullanım gösteriyor

Şu an taramada virüs çıkmıyor tek çare format mı?

1 trojan bulup silmissiniz zaten gözlemleyin yeniden boşta %100 kullanım olursa temiz format atabilirsiniz USB ile, eğer kullanımda anormallik yoksa kullanmaya devam edin sorun yok. Boştaki kullanımı ve sıcaklığı Görev Yöneticisi üzerinden takip edin MSI Afterburner üzerindeki Power limite bakmayın dediğim gibi o baska bir şey sizinle alakası yok.

Sorunu çözüme kavuşturabilirim. Masaüstünde sağ tik yapınız NVIDIA denetim masasını açıp ardından 3D ayarların yönetilmesine tıklayın güç yönetimi modu optimum güç olarak seçip cihazı yeniden başlatın sorun çözülecektir.

9500ve 1860mhz yazan yerler kullanım yokken çok daha düşük seviyelerdeydi. Sorun power limiti değil Yani şuan ben sanki oc yapmışım gibi ama yapmadım

Hocam dediklerimi uygulayın ve cihazı yeniden başlatın sorun çözülecektir muhtemelen.

Hocam dediklerimi uygulayın ve cihazı yeniden başlatın sorun çözülecektir muhtemelen.
Yarın deneyeceğim teşekkürler

Maalesef düzelmedi. Ama geçen günki gibi msi afterburnde gösterdiği gibi kullanım görünmüyor. Şuan tek sorun o uygulamada öyle görünme donmuş gibi aynı sayılar sabit önceden böyle değildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…