Elimde iki tane 3080 ekran kartı var, biri ROG STRIX 3080 diğeri MSI Ventus 3X. Bu 2 kartında termal pedlerini ve macununu değiştirmek istiyorum hangi kalınlıkta almam gerektiğini bulamadım. Önereceğiniz bir ürün var mı bir de termal pedlerdeki w/mk ne demek?
Elimde iki tane 3080 ekran kartı var, biri ROG STRIX 3080 diğeri MSI Ventus 3X. Bu 2 kartında termal pedlerini ve macununu değiştirmek istiyorum hangi kalınlıkta almam gerektiğini bulamadım. Önereceğiniz bir ürün var mı bir de termal pedlerdeki w/mk ne demek?
En dandik ekran kartının kalitesindeki termal padler 1000 TL civarı. Daha ucuza termal pad takacağına hiç takma. Ekran kartı termal macun işini de hiç bilmiyorum. Onun yerine MSI Afterburner ile fan hızını arttır. Resimli tarifim var:
Gigabyte RTX 2060 OC modelini kullanıyorum. Yeni aldığım için daha önce bir oyuna girmemiştim dün gece Tomb Raider'ı en yüksek grafiklerde oynamaya başladım. Derece 78-79'lara kadar çıktı. Kasanın önü tamamen mesh 3 önde 1 arkada fan var. Modeli Dark Diamond Pro mesh. Dereceye nasıl düşürürüm...
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.