Herkese merhaba, 2.el RTX 3080 alacağım. Fiyatı 10.5k haftaya almayı düşünüyorum kartın değerleri 2K da aşağıda ki gibi. Pek bir bilgim olmadığı için konu açtım sizce iyi midir alınır mı?
Herkese merhaba, 2.el RTX 3080 alacağım. Fiyatı 10.5k haftaya almayı düşünüyorum kartın değerleri 2K da aşağıda ki gibi. Pek bir bilgim olmadığı için konu açtım sizce iyi midir alınır mı?
FPS'e pek güvenmemek lazım FurMark gibi testlerde. 3D mark yaptırabilirsin. Ama bana biraz düşük geldi FPS. Bu arada fan hızlarını yeni gördüm bakım şart gibi. 2K da uzun süre götürür mü bilmiyorum.
FPS'e pek güvenmemek lazım FurMark gibi testlerde. 3D mark yaptırabilirsin. Bu arada fan hızlarını yeni gördüm bakım şart gibi. 2K da uzun süre götürür mü bilmiyorum.
Sıcaklıklar o fan hızına göre fazla, son bakım ne zaman yapılmış ona göre de değişir tabii.
6800xt de tercih edebilirsin. Onun da sonuçları görmek lazım.
Sıcaklıklar o fan hızına göre fazla, son bakım ne zaman yapılmış ona göre de değişir tabii.
6800 XT de tercih edebilirsin. Onun da sonuçları görmek lazım.