RTX 3080 FurMark testi sonuçları normal mi?

Hamleyn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, 2.el RTX 3080 alacağım. Fiyatı 10.5k haftaya almayı düşünüyorum kartın değerleri 2K da aşağıda ki gibi. Pek bir bilgim olmadığı için konu açtım sizce iyi midir alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG-20250724-WA0003.jpg
    169,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG-20250724-WA0002.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20250724-WA0004.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 49

Fiyatı güzel sayılır. Ben 11.500'e 3070 almıştım . Sıcaklıklar fan hızına göre fazla.

Son düzenleme:
Anladım 2K da uzun zaman götürür mü beni bu fiyata RX 6800 XT de buldum.

FPS'i nasıl hocam bu arada?

FPS'e pek güvenmemek lazım FurMark gibi testlerde. 3D mark yaptırabilirsin. Ama bana biraz düşük geldi FPS. Bu arada fan hızlarını yeni gördüm bakım şart gibi. 2K da uzun süre götürür mü bilmiyorum.

FPS'e pek güvenmemek lazım FurMark gibi testlerde. 3D mark yaptırabilirsin. Bu arada fan hızlarını yeni gördüm bakım şart gibi. 2K da uzun süre götürür mü bilmiyorum.

Hocam kalsın gibi o zaman tam emin değilim.

Sıcaklıklar o fan hızına göre fazla, son bakım ne zaman yapılmış ona göre de değişir tabii.
6800xt de tercih edebilirsin. Onun da sonuçları görmek lazım.

Sıcaklıklar o fan hızına göre fazla, son bakım ne zaman yapılmış ona göre de değişir tabii.
6800 XT de tercih edebilirsin. Onun da sonuçları görmek lazım.

Hocam kendisinde hazır sistem yok tatilden gelince deneyecek onu da buraya atar etiketlerim sizi.

%100 fan hızı ile 81 çekirdek, 98 hotspot sıcaklığına ulaşan bir kartı ben almazdım şahsen.

Di mi hocam RX 6800 XT daha mantıklı bir hamle olacak gibi.

Sanki bir mining geçmişi var gibi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…