G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Ocak 2023 #61 AlperInferno dedi: Bu sistemi alacaksın diye bir zorunluluk mu var o fiyata? Genişletmek için tıkla... Yok siz PSU ve soğutucu mantıksız demişsiniz. Ben de sizi alıntılayıp altında ona cevap verdim. Zaten kutudan soğutucu çıkmıyor, mecburen bir tane seçecektik, 240mm sıvı soğutma seçtim en ucuzundan.
AlperInferno dedi: Bu sistemi alacaksın diye bir zorunluluk mu var o fiyata? Genişletmek için tıkla... Yok siz PSU ve soğutucu mantıksız demişsiniz. Ben de sizi alıntılayıp altında ona cevap verdim. Zaten kutudan soğutucu çıkmıyor, mecburen bir tane seçecektik, 240mm sıvı soğutma seçtim en ucuzundan.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2023 #62 G3BEN dedi: Yok siz PSU ve soğutucu mantıksız demişsiniz. Ben de sizi alıntılayıp altında ona cevap verdim. Zaten kutudan soğutucu çıkmıyor, mecburen bir tane seçecektik, 240mm sıvı soğutma seçtim en ucuzundan. Genişletmek için tıkla... Seçme sonra kendin al?
G3BEN dedi: Yok siz PSU ve soğutucu mantıksız demişsiniz. Ben de sizi alıntılayıp altında ona cevap verdim. Zaten kutudan soğutucu çıkmıyor, mecburen bir tane seçecektik, 240mm sıvı soğutma seçtim en ucuzundan. Genişletmek için tıkla... Seçme sonra kendin al?
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 28 Ocak 2023 #63 AlperInferno dedi: Seçme sonra kendin al? Genişletmek için tıkla... Ona kalırsa sıfır 3080 almak saçmalık.
AlperInferno dedi: Seçme sonra kendin al? Genişletmek için tıkla... Ona kalırsa sıfır 3080 almak saçmalık.