RTX 3080 için 2. monitör Tavsiyesi

phenex

Hectopat
Merhaba,

Şu an kullandığım ana monitörümün özellikleri: 2K 165Hz (MSI Optix MAG274QRF-QD) Bunun dışında 2. monitör tavsiyesi arıyorum. 1080P olsa olur mu? Fiyatı ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur. Bütçe tavsiyelere göre belirlenecek. Kullanım amacım; Yayın panel kontrol, video edit benzeri arka plan işlevleri için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe ne kadar? 1080p olur tabiki.

Uygun fiyatlı olarak bunu önerebilirim:

5ms 75hz IPS. İkinci ekran olarak rahatlıkla işinizi görecektir.

Onun dışında inçi şu kadar, ms'i hz'i bu kadar olsun diyorsanız belirtirseniz ona göre bakabilirim.

Bütçe ne kadar? 1080p olur tabiki.

Uygun fiyatlı olarak bunu önerebilirim:

5ms 75hz IPS. İkinci ekran olarak rahatlıkla işinizi görecektir.

Onun dışında inçi şu kadar, ms'i hz'i bu kadar olsun diyorsanız belirtirseniz ona göre bakabilirim.
Bütçeyi tavsiyelere göre şekillendireceğim. İnç Max. 27 olsun. Hz ve Ms tamamen tavsiyelere göre yani. Kullanım amacıma göre iyi bir şey almama gerek var mı yok mu bilemiyorum. Yayın kontrol için ve video düzenleme gibi işlevlerde kullanacağım. Yani bu işlevler değişebilir aklıma şuan gelmiyor. Bu tarz durumlar için seçeceğim bir ürün olacak.

Bütçeyi tavsiyelere göre şekillendireceğim. İnç Max. 27 olsun. Hz ve Ms tamamen tavsiyelere göre yani. Kullanım amacıma göre iyi bir şey almama gerek var mı yok mu bilemiyorum. Yayın kontrol için ve video düzenleme gibi işlevlerde kullanacağım. Yani bu işlevler değişebilir aklıma şuan gelmiyor. Bu tarz durumlar için seçeceğim bir ürün olacak.
Yayın kontrol ve video edit için 75hz 5ms gayet yeterlidir. IPS panelin de renk skalası çok iyi olduğundan fotoğraf düzenleme tarzı işlerinizi de rahatlıkla yapabilirsiniz. Sadece boyutu 21.5 inç, küçük gelir derseniz daha büyük modellere bakabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı