RTX 3080 için 650W PSU yeterli gelir mi?

Livemore

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, size bir şey danışmak istiyorum, sistem özelliklerim:
  • Ryzen 5 5600.
  • MSI Ventus 3X RTX 3080.
  • 8x2 3200MHz RAM.
  • 1TB NVMe M.2 SSD.
  • 6 adet normal kasa fanı.
  • Snowman T6 Ultra CPU fan.
Sistemim yukarıdaki gibi, ekran kartını yeni aldım. 1080P'de darboğaz yapıyor, 2K monitöre geçmek istiyorum ancak PSU'um GameGaraj'ın 650+80 Bronze.

Sizce bu PSU yeterli gelir mi? Yoksa 750W yükseltmem şart mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
12V kanalından 587W güç sağlayabiliyor, bu muhtemelen ucu ucuna yeterli olacaktır. Ancak değiştirmeni tavsiye ederim. Sınırda çalışan bir PSU'ya, özellikle de kaliteli değilse, sistemi emanet etmek riskli olabilir.

Sitesinde tavsiye edilen 750W olarak görünüyor. Bu kadar güçlü bir ekran kartına iyi bir PSU alman iyi olacaktır sonradan üzülmek yerine. Yeni nesillerden al alacaksan 5.0 ve üstü ileri dönük olur.

Herhangi bir PSU Calculator'a girip sisteminizdeki bilgileri girip ne kadarı yeterli gelir öğrenebilirsiniz.
Örnek site olarak;

Artı -1 Eksi
12V kanalından 587W güç sağlayabiliyor, bu muhtemelen ucu ucuna yeterli olacaktır. Ancak değiştirmeni tavsiye ederim. Sınırda çalışan bir PSU'ya, özellikle de kaliteli değilse, sistemi emanet etmek riskli olabilir.
Sitesinde tavsiye edilen 750W olarak görünüyor. Bu kadar güçlü bir ekran kartına iyi bir PSU alman iyi olacaktır sonradan üzülmek yerine. Yeni nesillerden al alacaksan 5.0 ve üstü ileri dönük olur.
Herhangi bir PSU Calculator'a girip sisteminizdeki bilgileri girip ne kadarı yeterli gelir öğrenebilirsiniz.
Örnek site olarak;
Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşımda Cougar 750W +80 Psu varmış ondan alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı