RTX 3080 için beklenmeli mi?

Evet ama RTX 2000 serisinde LHR olayı yoktu.

LHR olmadigi icin ayakta duruyor 2000 serisi tek artisi o
Katılmıyorum. Hala canavar gibi kartlar oyun performansı açısından.
Evet yani çok saçma olmaya başladı piyasa. Yakında ara kartın ara kartını falan göreceğiz herhalde.

Katılmıyorum. Hala canavar gibi kartlar oyun performansı açısından.

Evet yani çok saçma olmaya başladı piyasa. Yakında ara kartın ara kartını falan göreceğiz herhalde.

Yanlış anladınız 3000 serisi ucuz 2000 serisi pahalı kaldı ya 3000 serisi çıkınca fiyat açısından dedim ben.

RTX 3090 çıkalı birkaç ay olmadı Eylül 2020'de duyurulmuştu, aynı zamanda 3080 ve 3070 duyurulmuştu, daha sonrasında ise zamanla 3060 ve 3050 geldi tabii birde bunların Ti versiyonları, aralarında çok farktan kasıt ne onu da anlamadım, 2080 Ti ile 3090 arasındaki %30 fark zaten çok. Oyunlar ve uygulamaların optimize olmamasının suçu ekran kartlarının değil o oyunları yapanların koyvermişliğinden. Dediğin gibi iki nesil arasında çok fazla güç farkı olursa bu oyun yapımcılarının koyvermişliği daha da fazla olur, nede olsa yeni kartlar zaten çok güçlü, iyi bir optimizasyona gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…