Alıcı RTX 3080 için destek aparatı

ateykan0

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi Aorus RTX 3080 için destek aparatı arıyorum. İstanbul'da satanlar tercihimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstediğim şekilde yapabilir misiniz peki?

Çizim yapamam şu sıralar okul yüzünden ama hazır çizim var mı diye bakmam lazım thingverse ve yeggi sitelerinden GPU holder graphic Card holder vb şeklinde aramalar yapıp beğendiğinizin linkini atarsanız eğer pazartesi kargoya verebilirim veyahut dire Google'ye GPU holder graphic Card holder vb yazıp sonuna stl yazarak stl dosyasının linkini de atabilirsiniz.
Cyberpunk 2077 80mm gpu sag support by SquigyXD şöyle bir şey var mesela

En başından beri şu modeli yaptırmak istiyorum. Marvel hayranıyım. Iron man ya da Hulk'ın omuzlarında ya da kollarında taşınacak şekilde olmasını istiyorum. Mümkün mü?

Tabii ki mümkün lakin benim yazıcımın ana kartı dün cazur cuzur yandı tahminimce voltaj dengesizliğinden o yüzden sizi arkadaşıma yonlendireyim 3D printer ile baskı - Plastik Figür Model Maket Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 859755332

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…