RTX 3080 için monitör tavsiyesi

2K 144Hz vs. 4K 60/75Hz olmuş biraz. Şahsen görüntüye önem veririm ama ben şöyle yapardım 4K 75Hz + 1080P 240Hz çift monitör kurulumu yapardım.

O dediğiniz çok kötü oluyor ben 1080P 144Hz ve 900P 60Hz kullanıyorum. İkinci monitöre çözünürlük düşük diye bakasım gelmiyor. İkisinin aynı çözünürlükte olması iyi.

@WoLeRm sorun nedir ? Neden üzgün attınız? O monitör kalitelidir.

Oynadığınız oyunlara ve hedeflerinize bağlı. Rekabetçi oyunlar oynayıp daha da yükselmek gibi düşünüyorsanız 360Hz, ortalama keyif alıp görüntü de istiyorsanız 2K +144 ve üstü.

Oynadığınız oyunlara ve hedeflerinize bağlı. Rekabetçi oyunlar oynayıp daha da yükselmek gibi düşünüyorsanız 360Hz, ortalama keyif alıp görüntü de istiyorsanız 2K +144 ve üstü.

1080P'de Ryzen 9 3950X ve i9 10900K gibi üst düzey işlemciler dışında çokça darboğaz yaşanıyor.

Bu monitör modelini önermeyin. Aşırı kavisli olduğu için kullanımı zor ve teknik sorunları var.

Kavis olayı bahane, kişiden kişiye değişen bir durum. Ben de Curved sevmem PC'de ama televizyonda çok hoşuma gidiyor. Teknik sorunları benim bildiğim yok, aydınlatır mısınız beni?

2K'da kullandığınız veya önereceğiniz monitör nedir?

ViewSonic VX3276-2K-MHD 32​

Benim gözümde tek eksisi 4ms olmasıdır onun dışında çok şık ve kaliteli.

Kavis olayı bahane, kişiden kişiye değişen bir durum. Ben de Curved sevmem PC'de ama televizyonda çok hoşuma gidiyor. Teknik sorunları benim bildiğim yok, aydınlatır mısınız beni?

@SkyRose hocam bu konularda daha bilgili.

2K'da kullandığınız veya önereceğiniz monitör nedir?

Bütçeniz varsa bu eğer daha düşük bütçede isterseniz;

Gigabyte Aorus güzel duruyor fakat o paraya çıktıktan sonra 4k alırım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…