RTX 3080 için PSU önerisi

rax

Hectopat
Merhaba öncelikle arkadaşlarım;

Konum şu yakın bir zaman içinde RTX 3080 aldım 2. el ve testlerimi yapıp aldım hiçbir sıkıntı çıkmadı. Aldığım yerden evime gelip taktığım zaman şunu düşündüm adamın kullandığı Power Supply 1200W benim evdeki 600W arada 2 katı fark var ve şu an bilgisayarım ekran kartını yorucak oyunlarda sıkıntı yaratıyor. Ekran kapanıyor siyah ekran PC tekrar kendini resetliyor bana en minimum tutarda Power Supply önermenizi istiyorum fıyat konusunda abartmayın.

Sistemim;
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600.
RAM: 8x4 Corsair velagance LPX 3200MHz.
Ekran kartı: RTX 3080.
Anakart: MSI B450M Pro VDH Max.
Power: Rampage 600W 80 Plus.
M.2 NVMe SSD: 1 TB.
HDD: 1 TB.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'da sorun Watt değeri değil modelin kalitesinde hocam. Bu modeli öneririm:

750W yeterli Rampage canlı bomba. Darbogaz yapıyor mu işlemci ile ekran kartı?

750W yeterli Rampage canlı bomba. Darbogaz yapıyor mu işlemci ile ekran kartı?

Darboğaz yapmıyor aksi benim de düşündüğüm oydu yapacak zannetmemdi ancak çok güzel gidiyor ne oyunda kopma ne de PC'de donma sorunu ne de anlık drop girip gitme var sadece şu Power siyah ekran sorunu veriyor PC resetliyor.

PSU'da sorun Watt değeri değil modelin kalitesinde hocam. Bu modeli öneririm:

Deep Cool Markasını Peki nasıl buluyorsun?

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-850w-pm850d-80-gold-guc-kaynagi-p-43901 bunu almayı düşünüyorum

Darboğaz yapmıyor aksi benim de düşündüğüm oydu yapacak zannetmemdi ancak çok güzel gidiyor ne oyunda kopma ne de PC'de donma sorunu ne de anlık drop girip gitme var sadece şu Power siyah ekran sorunu veriyor PC resetliyor.

Deep Cool Markasını Peki nasıl buluyorsun?

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-850w-pm850d-80-gold-guc-kaynagi-p-43901 bunu almayı düşünüyorum

Gereksiz fazla kaçar model ne kadar iyi tam bilmiyorum @Oreki . Attığım model 4080 hatta 4090 dahi besleyebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı