B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Eylül 2020 #11 Hocalarım konu dışı ama referans tasarım Türkiye'ye geldi mi?
Batuhan Bulut Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 59 17 Eylül 2020 #12 Necati Billor dedi: 3080 satışa çıktı mı ki? Genişletmek için tıkla... fushigurotoji dedi: Hayır. PCI 3.0 ve 4.0 ile maksimum 3-4 FPS oynuyor ama çoğunlukla eşit. Buradan testine bakabilirsin: Nvidia RTX 3080: PCIe 4.0 vs 3.0 scaling analysis - KitGuru By the time you are reading this, RTX 3080 reviews will be live and we will know exactly how fast th www.kitguru.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ellerinize sağlık Necati Billor dedi: 3080 satışa çıktı mı ki? Genişletmek için tıkla... Amerika'da evet.
Necati Billor dedi: 3080 satışa çıktı mı ki? Genişletmek için tıkla... fushigurotoji dedi: Hayır. PCI 3.0 ve 4.0 ile maksimum 3-4 FPS oynuyor ama çoğunlukla eşit. Buradan testine bakabilirsin: Nvidia RTX 3080: PCIe 4.0 vs 3.0 scaling analysis - KitGuru By the time you are reading this, RTX 3080 reviews will be live and we will know exactly how fast th www.kitguru.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ellerinize sağlık Necati Billor dedi: 3080 satışa çıktı mı ki? Genişletmek için tıkla... Amerika'da evet.
Waisman Megapat Katılım 5 Temmuz 2014 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #13 Batuhan Bulut dedi: Amerikadan 5700tl. Genişletmek için tıkla... Hangi marka model yazabilir misiniz ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Batuhan Bulut dedi: Amerikadan 5700tl. Genişletmek için tıkla... Hangi marka model yazabilir misiniz ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Batuhan Bulut Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 59 17 Eylül 2020 #14 Necati Billor dedi: 3080 satışa çıktı mı ki? Genişletmek için tıkla... Amerika'da evet. Yuca345 dedi: Ekran kartını nerede ve kaça aldınız Batuhan Bey? Genişletmek için tıkla... Waisman dedi: Hangi marka model yazabilir misiniz ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Msi 3080 ventus 3x 10G Oc
Necati Billor dedi: 3080 satışa çıktı mı ki? Genişletmek için tıkla... Amerika'da evet. Yuca345 dedi: Ekran kartını nerede ve kaça aldınız Batuhan Bey? Genişletmek için tıkla... Waisman dedi: Hangi marka model yazabilir misiniz ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Msi 3080 ventus 3x 10G Oc
nagisa Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 237 Çözümler 3 17 Eylül 2020 #15 Anakart artık sadece parçaları birbirine bağlayan bir devre eskiden sistemin hızına etki ederken şu anda herhangi bir etkisi yok eli yüzü düzgün olan bir anakart alırsanız sıkıntı çıkmadan kullanırsınız.
Anakart artık sadece parçaları birbirine bağlayan bir devre eskiden sistemin hızına etki ederken şu anda herhangi bir etkisi yok eli yüzü düzgün olan bir anakart alırsanız sıkıntı çıkmadan kullanırsınız.
Necati Billor Decapat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer İzmir,Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #16 Batuhan Bulut dedi: Teşekkürler ellerinize sağlık Amerika'da evet. Genişletmek için tıkla... Nereye baksam bulamadım ben ama ?
Batuhan Bulut dedi: Teşekkürler ellerinize sağlık Amerika'da evet. Genişletmek için tıkla... Nereye baksam bulamadım ben ama ?
Batuhan Bulut Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 59 17 Eylül 2020 #17 Necati Billor dedi: Nereye baksam bulamadım ben ama ? Genişletmek için tıkla... Amerika bestbuyda arkadaşlarım var.
Necati Billor dedi: Nereye baksam bulamadım ben ama ? Genişletmek için tıkla... Amerika bestbuyda arkadaşlarım var.