RTX 3080 ısınıyor mu?

DOC_MR.FEARLESS

Hectopat
Daha fazla  
NVIDIA'nın kendi modeli olan ekran kartı fabrıka çıkışlı kasasının sıcaklık değerlerini bilmiyorum. Kutulu ve açılmamış olduğundan almadan önce size danışmak istedim diğer MSI ve ASUS modellerine göre daha çok mu ısınıyor yoksa fark yok mu bilemedim. Gözüme güzel hitap etti ama arkadaşım MSI ve ASUS modellinin daha iyi soğutacağına inanıyor fikriniz nedir? Merak ediyorum ürün sıfır ama ASUS ve MSI modelleri 2.el olarak alacağım seçim yapacak isem eğer.

Hocam galiba FE kartlardan bahsediyorsunuz. Bu kartları Nvidia tam gerektiği kadar soğutucak şekilde yapıyor. Kullanabilrsiniz.

Referans tasarım Custom modellerden fazla ısınır biraz da sesli çalışır.

Peki hangisini seçmem mantıklı olur sıfır FE kart mı yoksa Custom kasa 2.el mi?

Hocam galiba FE kartlardan bahsediyorsunuz. Bu kartları NVIDIA tam gerektiği kadar soğutucak şekilde yapıyor. Kullanabilrsiniz.

FE kart sıfır ama Custom modelleri 2.el hangisi daha mantıklı sizce.

Peki hangisini seçmem mantıklı olur sıfır FE kart mı yoksa Custom kasa 2.el mi?

FE kart sıfır ama Custom modelleri 2.el hangisi daha mantıklı sizce.
Hocam o sizin zevkinize bağlı. Ben sıfır ürün isterim FE kartında görünümünü sevdim diyorsanız alın. Bir problem yaşamazsınız. Ama derseniz ben çok iyi soğutma ve sessizlik istiyorum ve ikinci el sorun değil tabii alabilirsiniz. Tabii kartın durumu da önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…