RTX 3080 kablosu nasıl sığar?

Skaya6347

Centipat
Daha fazla  
Elimde 3 konnektör girişli 3080 var. Biliyosunuz ki asiahorse'nin 3 girisli GPU kablosu yok. Max 2 var 1 var. UC tane bir adet alsam sığar mı ya da 2+1 şeklinde anakart icin 24 PIN'i alacağım ama ekran karti da dağınık durmasin diye almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde 3 konnektör girişli 3080 var. Biliyosunuz ki asiahorse'nin 3 girisli GPU kablosu yok. Max 2 var 1 var. UC tane bir adet alsam sığar mı ya da 2+1 şeklinde anakart icin 24 PIN'i alacağım ama ekran karti da dağınık durmasin diye almak istiyorum.

Sanırım ışıklı kablodan bahsediyorsunuz. Şu ürünü öneririm genel olarak memnun kalınan bir ürün fakat kendim kullanmıyorum. Youtube kanallarında incelemesi mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım ışıklı kablodan bahsediyorsunuz. Şu ürünü öneririm genel olarak memnun kalınan bir ürün fakat kendim kullanmıyorum. YouTube kanallarında incelemesi mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır hocam tamamen ışıklı degil bu takılan kısmı eliptik silindir gibi ışıklı olan icin sordum çok ışık sevmiyorum kasada ama bunlar sade ve hoş duracak gibi.

Hayır hocam tamamen ışıklı degil bu takılan kısmı eliptik silindir gibi ışıklı olan icin sordum çok ışık sevmiyorum kasada ama bunlar sade ve hoş duracak gibi.
3 pin destekliyor kasanızın diğer fanları ile ortak çalıştırabilirsiniz ama ışıksız istiyorsanız başka ürün bilmiyorum maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı