Rwansaii Centipat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 901 Çözümler 5 9 Haziran 2022 #11 phenex dedi: Hocam mining için istediler, O.C yapmamı istediler yapmadım. Genişletmek için tıkla... Tekli satın hem daha hızlı gider hem de daha pahalı gider.
phenex dedi: Hocam mining için istediler, O.C yapmamı istediler yapmadım. Genişletmek için tıkla... Tekli satın hem daha hızlı gider hem de daha pahalı gider.
phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 9 Haziran 2022 #12 Öyle gözüküyor gibi. Piyasa şuan belirsiz, üzgünüm ki fiyatlar daha da artacak gibi gözüküyor.
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #13 phenex dedi: Öyle gözüküyor gibi. Piyasa şu an belirsiz, üzgünüm ki fiyatlar daha da artacak gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sordum ama cevaplamadınız? Eğer tek tek satacak iseniz M.2 ve sıvı soğutmanın fiyatlarını alabilir miyim?
phenex dedi: Öyle gözüküyor gibi. Piyasa şu an belirsiz, üzgünüm ki fiyatlar daha da artacak gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sordum ama cevaplamadınız? Eğer tek tek satacak iseniz M.2 ve sıvı soğutmanın fiyatlarını alabilir miyim?
phenex Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 674 Çözümler 1 15 Haziran 2022 #14 Adem Ali Karakavak dedi: Hocam sordum ama cevaplamadınız? Eğer tek tek satacak iseniz M.2 ve sıvı soğutmanın fiyatlarını alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tek tek satarsam önceliğim setli alımlar olur, bugün olsaydı SSD 2250, soğutucu 2500 civarı sanırım.
Adem Ali Karakavak dedi: Hocam sordum ama cevaplamadınız? Eğer tek tek satacak iseniz M.2 ve sıvı soğutmanın fiyatlarını alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Tek tek satarsam önceliğim setli alımlar olur, bugün olsaydı SSD 2250, soğutucu 2500 civarı sanırım.