RTX 3080 modelleri arasında çok fark var mı?

Makaleler
15
İkinci el alacağım. MSI Trio, ASUS TUF, Galax, Palit gibi markalar aynı para. Normalde 12 GB olanını 10K gibi fiyata bulmuştum. Diğer 10GB olanlar 8-9 arasına bulunuyor ama garantisi falan da yok. Sizce fark olur mu? Bu arada garantisiz TUF almak kumar olur mu?

Soğutma olarak artık çoğu çok iyi. Garantisiz alma riskine değmez. Galax garantili ve diğerlerine göre uygun fiyatlıysa tercih edilebilir. Fiyatları ne kadar diğer modellerin?

Garantili 10GB 3080 > garantisiz 12 GB 3080 arasındaki FPS farkıda Max 5 falan olacaktır 2K da kullcaksan kartı dert etmenede gerek yok bunları.

12GB Trio Plus modeli 10K 1.5 sene garantili (evet biliyorum efsane aralarında), 8-9 arasına garantisiz hatta kutusuz 10GB modelleri var. PSU da almam lazım o yüzden sorayım dedim. Hatta 8500'e Palit yada Gameward mıydı garip bir marka var.

Palit gibi modeller iyidir üzmez boş yere marka takıntısı yapmaya gerek yok garanti süresi ve fiyat açısından en iyi orana sahip olanı alın.

Gainward olacak o. Palit'in alt markası. Palit de, Gainward da iyidir.

İşlemci en kolayı en iyisini yapmışsın piyasa şu aralar sakin zamanı gelince uçucak bu kartlar da işlemciler öyle uçmaz 12400F ve 2K monitör mis gibi olur.
Şahsen işlemcidense 2K144Hz tercihim olur ya. FPS çok oynuyorum hikaye oyunlarını da 960'ın 2GB VRAM'i yüzünden bıraktım. Kartı alınca 550W PSU var bende önce UV deneyeceğim olmadı 750W bir de onun parası sürpriz olacak. Daha kartı kasaya takmadan derdi çıktı

PSU ve GPU alıp sonradan monitör almak en mantıklısı karta yük bindirmek darboğazı azaltır para bulunca da eldeki işlemciyi yenilersen uzun süreler gidecek sistemin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…