RTX 3080 modellerine maksimum ne kadar verilir?

Makaleler
15
10.000 liraya bulamadım. Facebook'tan tutun Sahibinden'e kadar bu lanet olası kartı hep küsuratlı fiyatlardan satıyorlar. Bunlara 11.000 ve üstü fiyat verilir mi? O değil bir de 10GB :D 4K ekranım var, 6800XT'den DLSS yüzünden döndüm.

Silent Hill 2'de FRS 3.0 açtım, DLSS gibi netlik veremedi. 2080 yüzünden midir anlamadım. CP77'de FSR 3.0 ile DLSS aynı temizlikte gösteriyor gerçi.

Aldığın modele göre değişir. Yüksek güç tüketen bir kart, soğutması iyi olan modeller tercih edilmeli. Aslında bunların senin için bir önemi yok çünkü 3080 4K kartı değil. 10 GB bellek kesinlikle yetersiz. Bende aynı karta sahibim ve 4K monitör satın aldım gelmesini bekliyorum. 5. nesil kartlar gelene kadar idare edeceğim daha sonra 4080 Super'ya da ona yakın bir kart tercih edeceğim. Sen de ikinci el de 16 GB ve üstü belleği olan kartlara yönel.

10k ya Facebook'ta bulamamış olman imkansız, günde en az 3 tane 10k ya 3080 görüyorum, 10.5k ya 3080ti bile var.
Ankara'da olduğum için hepsi İstanbul'da.

Aldığın modele göre değişir. Yüksek güç tüketen bir kart, soğutması iyi olan modeller tercih edilmeli. Aslında bunların senin için bir önemi yok çünkü 3080 4K kartı değil. 10 GB bellek kesinlikle yetersiz. Bende aynı karta sahibim ve 4K monitör satın aldım gelmesini bekliyorum. 5. nesil kartlar gelene kadar idare edeceğim daha sonra 4080 Super'ya da ona yakın bir kart tercih edeceğim. Sen de ikinci el de 16 GB ve üstü belleği olan kartlara yönel.
Ben de 5000 çıkınca 2080'in değeri tamamen düşüp 5 bin liraya inmesin diye şimdiden elden çıkartmaya çalışıyorum. Bana kalsa 4K için 4070Ti altında hiçbiri alınmaz ama para yok işte. 3K daha verip yeni modele geçmek daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı