RTX 3080 Palit Gaming Pro alınır mı?

Canwick

Centipat
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Palit RTX 3080 Gaming Pro 0C modelini alacağım GameGaraj'dan şu anki fiyatı 8, 900TL.
Sizce alınır mı? Diğer modeller beklenmeli mi? Fiyat uygun gibi geldi diğer modeller 10-11-12 fiyat bandında olacak gibi.

Eğer işlemcinin ve monitorünün 3080'in gücünü karşılayacağını düşünüyorsan tabii ki al derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer işlemcinin ve monitörünün 3080'nin gücünü karşılayacağını düşünüyorsan tabii ki al derim

Evet şu anda sistem topluyorum işlemcimi Ryzen5 5600X alacağım.

Bence alınır Palit gayet iyi bir marka kartta gayet iyi.

Yani demek istediğim beklemeye değer mi, fiyatlar düşer mi? ASUS ya da MSI markaların ürünlerini bekleyip 8-9 bin civarına düşmesini beklemek biraz hayal mi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir mutlaka 2K veya 4K kullanın hatta 2K'da darboğaza girer i9 10900K ve Ryzen 9 5900X bile giriyor.

Sisteminizin besleyeceğini düşünüyorsanız alabilirsiniz. 2K üzerinde darboğaz yer diye düşünüyorum.

Sisteminizin besleyeceğini düşünüyorsanız alabilirsiniz. 2K üzerinde darboğaz yer diye düşünüyorum.
5600x ile testlerine baktım 2k da hiçbir sıkıntı olmuyor. Malum oyunlarda gittikçe gelişiyor, oyunlar daha fazla ekran kartı sistem istiyor 2k da uzun süreli yetebileceğini düşündüm sadece işte blackfriday den falan 8000binlere falan düşer mi acaba onu bilemiyorum bu kart. Bir yandan da bu kart ilk çıktığında 7.700 bandındaydı şimdi 8.900 olmuş yine böyle artmaya devam eder mi bilemedim çok arada kaldım

Dolar artıyor fiyatta artacaktır alabildiğin en kısa zamanda alman en iyisi.

Şöyle söyleyeyim hiçbir bilgisayar bileşeninin fiyatı düşmez, sadece indirim yapılacak günlerden önce fiyat arttırılır az düşürülür sadece daha fazla sürümden kazanalım diye yapılır bu hiç kimse bunun indirim olduğunu iddia etmesin, çünkü sadece pazarlık taktiğidir.
Ben aldım, şu an yolda. İnşallah bir problem oluşmaz, bilgisayarcıya götürüp test ettireceğim, problem olursa bizimle iletişime geçin diye söylediler.
ASUS ROG STRIX 9.6 bin TL fiyata sahip 3070 satarken Palit 3080 9 bin TL fiyata sahip 3080 veriyor daha ne olsun?

Bence biraz bekle sıkıntıları var şunda 3000 serisinin alırsan 2 ay sonra falan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…